Keresés ebben a blogban

Alakformálás, zsírégetés, önbizalom növelés: női box és fitnessz

Hova mehetek érdekes és egy kicsit másabb környezetbe mozogni, ha neki akarok fogni fogyókúrázni ? Milyen fitness termek vannak Budapesten, ahol például egy kis önvédelmet is tanulhatok, vagy tánccal is fogyhatok ? Ha komolyan veszed a testmozgást, és igazából sportolni akarsz, miközben tényleg jól érzed magad, akkor jövünk egy jó tippel, hogy hol lehet ezentúl igazából egy barátságos, vídám fitness terembe menni.



Az Opera Fitness és Tánccentrumról van szó, amely Budapesten, a belváros szívében található.

Hogy mit lehet itt sportolni, mit lehet elsajátítani ? Vannak külön Női Box / Fitness edzések, amelyek nemcsak, hogy segítenek a zsírégetésben, alakformálásban, hanem testi erőt, állóképességet fejlesztenek, és persze stress és feszültség levezetőek, és önbizalom növelő hatásúak.

Persze férfiak számára is van lehetőség a sportolásra, a TRX edzésekkel, amelyek biztosítják az egészéges fogyást, alakformálást és a szép izmok kifejlődését is.

Aki tánc segítségével szeretne lefogyni, vagy csak formában tartani alakját, az kiprobálhatja az Opera termeiben tartott Ír tánc stepp órákat is.

ÉS fontos megjegyezni, hogy itt biztonságban, és nyugalomban lehet edzeni, táncolni, fejlődni.

Milyen órarendje van az Opera Fitness Tánccentrum tevékenységeinek ?

Hetente két edzést tartanak kedden és csütörtökön. Van egy A csoport: 19:00-20:00 óra között, és egy B csoport: 20:00-21:00 között, ami havi 8 alkalomal megtartott foglalkozást, edzést jelent.

Mennyibe kerül a bérlet ?

A bérlet: 9900 Ft felnőtteknek, és diákoknak 9000 Ft. Lehet fél havi bérletet is váltani, ami csak 5500 Ft-ba kerül. Ha akarod látni milyenek az edzések, és csak egy alkalommal szeretnéd kipróbálni, a napijegy ára 1500 Ft.

Elérhetőség egyelőre a facebook oldalukon van,  vagy a +36 70 316 0315 telefonszámon.

Az Opera fitness és táncterem címe: Budapest,  Andrássy út 27.

Ki jár már oda edzeni közületek ? Próbáltátok már az edzéseket ? A táncot ? Várjuk véleményeiteket, tapasztalataitokat, itt a blogon, vagy a facebook vagy google plusz oldalainkon.
MINDEN civilizált hozzászólást közzéteszünk, még akkor is, ha mondanivalója a cikkjeinkben leírtak, vagy a bemutatott termékek, szolgáltatások ellen szól.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A kommentárokat / hozzászólásokat moderáljuk, általában pár percen belül.
Névtelen kommentárokat többet nem engedélyezhetünk, mert ha valakinek van tisztességes mondanivalója, akkor az nincs miért a névtelenség mögé bújva mondja azt ki !
:)

...

Népszerű bejegyzések