Keresés ebben a blogban

Patagóniai borbogyó, chilei fekete cseresznye, vagy ... Perfect Maqui Berry fogyasztószer

Van-e valami ujdonság a fogyókúrás termékek között? Mivel tudok lefogyni a bikiniszezonig ?
Ezekkel és ezekkel hasonló kérdésekkel találkozunk a statisztikákban néha :)
Főleg tavaszi szezonban.

Ha téged is érdekel ez a téma, akkor jó tudni, hogy ismét van egy termék a piacon, egy étrend-kiegészitő, aminek a neve Perfect Maqui Berry és a termékleírás szerint a következőket lehet tudni róla:

- segít a testsúlycsökkentésben
- megállitja a túlzott evést, így kevesebbet eszel és nem is érzed olyan gyakran az éhséget



- tartalmaz sok vitamint, valamint zsírsavakat és antioxidánsokat
- fogyasztása hozzájárul a jobb anyagcseréhez
- jobban tudsz figyelni és koncentrálni is tőle
Elméletileg így néz ki a chilei borbogyó vagy
Maqui Berry
- az alvásod nyugodt lesz, a maqui berry használata során
- a szupergyümölcsök közül a legnagyobb tartalma van az ORAC-H skálán, vagyis 27.600 az antioxidánsok értéke benne (az ORAC skála egy nemzetközileg elismert, antioxidáns képességeket ismérő skála, amelynek során légüres térben teszik próbára a külömböző anyagok reakcióját előre meghatározott tesztfeltételekre. Minél magasabb egy anyag pontszáma ezen a skálán, annál nagyobb az antioxidáns értéke, vagyis, a szabadgyökökkel, egyéb mérgező anyagokkal szembeni védőhatása is)

De mi is az a maqui ? Miféle gyümölcs ez ? És hol van termelve ? A Maqui berry-nek latin neve "Aristotelia Chilensis", magyarul nagyon durva fordítás szerint azt mondanánk, Chile-i fekete cseresznye, vagy angol elnevezése szerint (Chilean Vine Berry), csilei borcseresznye.

A Patagoniai hegyekben nő Chile és Argentina területén, Dél-Amerikában.

Ősidők óta használják a Mapuche indiánok eledelként vagy ceremoniákban. A maqui gyümölcsök kis fekete bogyók, kicsit hasonlítanak az érett bodzabogyóhoz, vagy az ugyancsak fogyókúrás szerekből  híressé vált acai berryhez. Nagyon sok C vitamint, kálciumot, vasat és káliumot tartalmaznak. Finom ízük miatt préselt vagy sajtolt gyümölcslé (juice) formában, desszertek vagy szárított és porlasztott örlemény ("powder", parasztosan "púder") formában fogyasztják. Mindezt persze, az őshonos területein. A "modernebb" változataiban, kapszulák és krémek hatóanyagaként, valamint újdonságszámba menő kezelések részeként találkozhatunk vele.

Leggyakrabban, kapszula formában.
A perfect maqui
fogyasztószer doboza,
az eladó honlapján

Hogyan kell a maqui berry kapszulákat szedni a fogyáshoz ? Naponta két alkalommal, reggeli és ebéd, vagy ebéd és vacsora közben be kell venni 1 tablettát egy nagy pohár vizzel. Nem szabad bevenni több darabot abban a reményben, hogy hamarabb lefogyj, mert csak károsítod a szervezetedet !
Mint minden hatóanyaggal, az antioxidánsokkal, pigmensekkel, vitaminokkal, és ásványi anyagokkal is úgy kell bánni, ahogyan elő van írva, egyébként minden gyógszer, káros hatásuvá válhat. Be kell tehát tartani az előírt adagot !

Menyibe kerül és hol lehet megvenni ezt az új fogyókúrás tablettát ?

Egy doboz Perfect Maqui Berry kb 8000 Ft.-ba kerül (elméletileg)

Megrendelhető például ezen az oldalon:

Nem tudjuk, hogy vásárolható vagy sem a bioboltokban vagy a gyógyszertárakban, esetleg, ha valaki tud erről több infót, írjon és mi közzétesszük

Kinek sikerült és hány kilót lefogyni a maquivel ? Szedtél már belőle ? Használtad, ha igen, mennyi ideig ? Hol vetted ? Hatékony? Van mellékhatása? Várjuk véleményeiteket itt a blogon a cikk alatti kommentárdobozba, vagy szociális média (facebook, google plusz) oldalainkon.
MINDEN civilizált kommentárt közzéteszünk, akkor is, ha a cikkekben bemutatott termék ellen szól !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A kommentárokat / hozzászólásokat moderáljuk, általában pár percen belül.
Névtelen kommentárokat többet nem engedélyezhetünk, mert ha valakinek van tisztességes mondanivalója, akkor az nincs miért a névtelenség mögé bújva mondja azt ki !
:)

...

Népszerű bejegyzések