Keresés ebben a blogban

Xgrip trainer- fitneszeszköz a lapos hasért

Le akarom dobni a pocakomat, lehet ? Hogyan tudom leadni hatékonyan a hasamról a plusz zsírt ?

Gondolom sokan vannak azok, akik mitagadás, szeretnének megszabadulni a fölösleges zsírrétegektől a hasuk táján.

A napokban felfedeztünk egy egyszerü, de csodálatosan hatékony fitnessz eszközt, ami megoldja ezt a gondot ! A neve XGrip Trainer alakformáló sporteszköz, és bárki használhatja könnyen a saját otthonában, edzeni.



Milyen hatása van, ha ezzel sportolsz, a testre ? A termékleírás szerint:
- hozzájárul végre ledolgozni azokat a zsírrétegeket, amitől nem tudtál eddig megszabadulni
- karcsú, vonzó, egészséges és feszes hasas lesz tőle
- nem terheli le a szervezetet, edzés közben védi az izületeidet, így fiatal és idős személy is dolgozhat-mozoghat vele
- szépen kidolgozza az izmaidat, feszesíti őket
- rendszeres használata heteken belül az alakformálást eredményezi, lapos hasat kiváltja
Így néz ki az Xgrip Trainer alakformáló eszköz. Érdemes
megnézni a videókat az eladó honlapján,
pofonegyszerű a használata.

Hogy néz ki és hogyan  használható ? Az XGrip Trainer egy szalag formájú eszköz, amelyen masszirozó hatású gömböcskék vannak gyárilag elhelyezve. Az eszközt csak fel kell csavarni a derekunkra, és forgatni  jobbra és balra, és lassacskán, az övön belül levő görgők segítségével masszíroztatjuk a hasi részünket.

Naponta 10 perc edzés vagy használat elegendő ahhoz, hogy a testünk átalakuljon és szépen formálódjon. Kevesebb zsírrétegünk, és szebb alkatunk lesz, és persze sokkal egészségesebbek leszünk.

Mi az ára az XGrip Trainernek ? És hol lehet megvenni ? Egy csomag, amely tartalmazza a hasformálót meg egy táskát és az ingyenes belföldi kiszállítást kb. 15000 Ft.-ba kerül.

Kapható online az xgrip.hu weboldalon. A fittnesz eszközt kizárolag csak a Magyarországi Natura Faktura Kft Budapest forgalmazza ! Az eladó honlapján bemutató videók is vannak, érdemes megnézni, mennyire egyszerű ezt az eszközt használni.

Kinek sikerült már lefogyni ezzel a módszerrel? Mennyire jó és hány kilótól szabadulhatsz meg vele? Van-e ellenjavallata? Káros lehet-e az egészségre ? Van-e valamilyen mellékhatása ?
Várjuk válaszaitokat, tapasztalataitokat, észrevételeiteket itt a blogon, a cikk alatti kommentárdobozban,  vagy a FB oldalunkon. MINDEN civilizált kommentárt közzéteszünk, akkor is, ha a cikkekben bemutatott termékek ellen szólnak !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A kommentárokat / hozzászólásokat moderáljuk, általában pár percen belül.
Névtelen kommentárokat többet nem engedélyezhetünk, mert ha valakinek van tisztességes mondanivalója, akkor az nincs miért a névtelenség mögé bújva mondja azt ki !
:)

...

Népszerű bejegyzések