Keresés ebben a blogban

LIPO+ Lapos Has kúra!


Le akarok fogyni. Az aki hasra hizik, puffad,
Hasra hízol? Puffadsz? Szabd át a legkényesebb testrészt! Van most egy uj megoldás erre és annak a neve LIPO+ Lapos Has kúra vagy Lipo Flat tummy.

Azoknak fejlesztették, akiknek kritikus terület a has és a csípő! Hölgyek, Urak, itt nem csak a zsírok égetéséről van szó. A Lipo+ egy haslapító koktél, ami meg is takarítja a beleket, visszaépíti a bélflórát. Megszünteti a gázosodást, puffadást és az emiatt lelassult - " mindent elraktározok a gazdámnak " - anyagcserét. Minden ereje 12 gyógynövény + 1 prebiotikum.

Mit tartalmaz a Lipo+ ?A Lipo+ tartalmazza a 12 gyógynövény + 1 prebiotikum: FOS (fructo-oligoszaharid), Édesgyökér, Papaya, Ananász szár, Articsóka, Máriatövis, Kamilla, Citromfű, Komló, Ánizs, Édeskömény, Gyömbérgyökér, Fahéj

Menyibe kerul a Lipo+? A Lipo+ Lapos has ára kb 4699 FT.
Hol vásárolható meg? Meg rendelheted online a webben a www.laposhas.com

1 megjegyzés:

  1. Én ezzel a termékkel fogytam másfél hónap alatt -7,5 kg-ot! Azt el kell mondanom, hogy nagyon nehezen indul be. Fájt a fejem mert m,éregtelenít, de a végeredmény OK.

    VálaszTörlés

A kommentárokat / hozzászólásokat moderáljuk, általában pár percen belül.
Névtelen kommentárokat többet nem engedélyezhetünk, mert ha valakinek van tisztességes mondanivalója, akkor az nincs miért a névtelenség mögé bújva mondja azt ki !
:)