Keresés ebben a blogban

A meditatív, táncos Yoga Trance Dance

Mi a Yoga Trance Dance ? A Yoga Trance Dance egy egyedi mozgásterápia.Mozgás, Torna magyarul -klippek
Ezt az egyedi mozgásterápiát dr. Moshe Feldenkrais fejlesztette ki, aki fizikus kutatóként és harcművészként minden tapasztalatát egyesítette ebben a módszerben.

Ez a mozgásforma a szakértők szerint segít megszabadulni a régi, rossz mozdulatoktól, amelyek a hosszú évek alatt beidegződtek. Így megszüntethetők azok a testi problémák, amelyek a helytelen szokások miatt jöttek létre.

A Feldenkrais módszer elsajátításával növelhető az edzés hatékonysága is, mert minden izom megtanulja a helyes működés szabályait.

A módszer kidolgozója szerint az óráknak köszönhetően számos lelki probléma is megszüntethető. Az órán fekvő helyzetben sajátíthatóak el az úgynevezett testtudatosító technikák, amelyek lassú, fájdalommentes mozdulatok. A módszer lényeges eleme a saját tapasztalatok megszerzése, nagy jelentőséget kap az egyéni tanulási folyamat, amelynek során az egyén felfedezheti a teste lehetőségeit

Informaciót találsz a http://divany.hu weboldalon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A kommentárokat / hozzászólásokat moderáljuk, általában pár percen belül.
Névtelen kommentárokat többet nem engedélyezhetünk, mert ha valakinek van tisztességes mondanivalója, akkor az nincs miért a névtelenség mögé bújva mondja azt ki !
:)

...

Népszerű bejegyzések