Fogyós receptek, módszerek, diéták, kapszullák, mindenféle fogyókúrás megoldások. Minden, ami fogyókúra. Csináld magad alakformáló termékekkel és tanácsokkal.

Extra Zsírégető Italmix


Többféle teát tartalmazó kellemes ízű, nagyon erős zsírégető hatású termék. Fő összetevője a zöld tea melynek hatását az eddig még kevesek által ismert, de nagyon erős hatású fehér tea és mate tea is támogatja. A fehér tea szintén kiváló zsírégető hatású, míg a mate tea elősegíti a szénhidrátok lebontását.

Az Extra Zsírégető Italmix ezen kívül friss citromlevet, C vitamint, L-carnitint, biokrómot, bromelint és HCA-t tartalmaz. A HCA-t a Garcinia cambogia (más néven tarkabogyó) gyümölcsének héjából vonják ki. A HCA csökkenti a zsírsavak mobilizálódását, megakadályozza, hogy a szénhidrátok zsírokká alakuljanak, ami zsírraktározáshoz vezetne, elősegíti a testsúlycsökkentést azáltal, hogy mérsékli az étvágyat. Az L-carnitin zsírégető hatású, segíti a raktározott zsír energiává alakítását, azaz a lebontását.

Hogyan kell fogyasztani a Extra Zsírégető Italmixet?
Az Extra Zsírégető Italmix fogyasztását erős zsírégető hatása miatt az ABC fogyókúra "B" szakaszában (zsírégetés) egész napra elosztva, de legkésőbb lefekvés előtt 3-4 órával javasolt fogyasztani.

Ajánlott napi mennyiség: max. 2 liter
Mit tartalmaz a Extra Zsírégető Italmix?
1 liter Extra Zsírégető Italmix tartalmaz:
Fehér tea: 30 ml
Zöld tea: 1200 mg
Mate tea: 1200 mg
L- carnitin: 3000 mg
C-vitamin: 2000 mg
HCA: 1000 mg
Bromelin: 300 mg
Biokróm: 1000 µg
Mi az ára a Extra Zsírégető Italmixnek? Menybe kerül? 1 liter kb 790 Ft
Hol lehet megrendelni a Extra Zsírégető Italmixnet? meg rendelheted a Zsirégető Klubbnal amit Falusi Mariann a PA DO DO -től reklamoz
www.zsiregetoklub.hu'

Ki fogyot le a Extra Zsírégető Italmixnee? Pl Falusi Mariann a Pa do do -től már fogyot 25 kilót