Keresés ebben a blogban

Extra Zsírégető Italmix


Többféle teát tartalmazó kellemes ízű, nagyon erős zsírégető hatású termék. Fő összetevője a zöld tea melynek hatását az eddig még kevesek által ismert, de nagyon erős hatású fehér tea és mate tea is támogatja. A fehér tea szintén kiváló zsírégető hatású, míg a mate tea elősegíti a szénhidrátok lebontását.

Az Extra Zsírégető Italmix ezen kívül friss citromlevet, C vitamint, L-carnitint, biokrómot, bromelint és HCA-t tartalmaz. A HCA-t a Garcinia cambogia (más néven tarkabogyó) gyümölcsének héjából vonják ki. A HCA csökkenti a zsírsavak mobilizálódását, megakadályozza, hogy a szénhidrátok zsírokká alakuljanak, ami zsírraktározáshoz vezetne, elősegíti a testsúlycsökkentést azáltal, hogy mérsékli az étvágyat. Az L-carnitin zsírégető hatású, segíti a raktározott zsír energiává alakítását, azaz a lebontását.

Hogyan kell fogyasztani a Extra Zsírégető Italmixet?
Az Extra Zsírégető Italmix fogyasztását erős zsírégető hatása miatt az ABC fogyókúra "B" szakaszában (zsírégetés) egész napra elosztva, de legkésőbb lefekvés előtt 3-4 órával javasolt fogyasztani.

Ajánlott napi mennyiség: max. 2 liter
Mit tartalmaz a Extra Zsírégető Italmix?
1 liter Extra Zsírégető Italmix tartalmaz:
Fehér tea: 30 ml
Zöld tea: 1200 mg
Mate tea: 1200 mg
L- carnitin: 3000 mg
C-vitamin: 2000 mg
HCA: 1000 mg
Bromelin: 300 mg
Biokróm: 1000 µg
Mi az ára a Extra Zsírégető Italmixnek? Menybe kerül? 1 liter kb 790 Ft
Hol lehet megrendelni a Extra Zsírégető Italmixnet? meg rendelheted a Zsirégető Klubbnal amit Falusi Mariann a PA DO DO -től reklamoz
www.zsiregetoklub.hu'

Ki fogyot le a Extra Zsírégető Italmixnee? Pl Falusi Mariann a Pa do do -től már fogyot 25 kilót

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A kommentárokat / hozzászólásokat moderáljuk, általában pár percen belül.
Névtelen kommentárokat többet nem engedélyezhetünk, mert ha valakinek van tisztességes mondanivalója, akkor az nincs miért a névtelenség mögé bújva mondja azt ki !
:)

...

Népszerű bejegyzések