Keresés ebben a blogban

Reebok EasyTone

Hogyan lehetsz csinosabb szinte minden erőfeszítés nélkül ? Például használd a Reebok EasyTone alakformáló cipőt mindennapi viseletre, szaladáshoz, edzéshez.

Mi az Easytone? Egy szuper sportos és divatos cipő, amit bármikor és bárhol hordhatsz. A Reebok Easytone sportcipőt egyesek gördülő cipőnek is nevezik.

Miert jó? Le lehet ezzel a Reebok cipővel fogyni?

"Viselése olyan érzetet biztosít, mintha a homokban sétálnánk. Erősíti az izületeket, csökkenti azokon a terhelést. A cipő talpában található egyensúly-szabályozó labdáknak köszönhetően a nagy farizmok 28%-kal, a combhajlító izmok és a vádli pedig 11-11%-kal többet dolgozik, mint egy hagyományos sportcipőben, így hátsód formásabb, combod feszesebb lesz minden egyes lépéssel. Minél tovább hordod, annál inkább érzed majd az eredményt!"

A Reebok Easytone csalábdan többféle cipő van, itt megemlítek egy párat: RunTone Ready modern, sportos cipőt a szaladáshoz, edzésen, vagy akár a városba kimenni is felveheted.

A TrainTone Viva kényelmes edzőcipő, amely számos edzésformához megfelel.

A legújjab Reebok cipők :Reebok Runtone Motive, Reebok Easytone reenew.

A Reebok nemrég piacra dobta a különös Easytone nadrágokat és felsőket is. A Reebok EasyTone ruhákkal észrevétlenül formálhatod a legfőbb izomcsoportokat, látható erőfeszítés nélkül.

Mit tartalmaznak ezek az Easytone ruhák ? Ezek a ruhák rugalmas ResisTone® pántokat tartalmaznak, ezek minden mozdulatnál ellenállást fejtenek ki, így nagyobb munkára ösztönzik az izmokat és fejlesztik őket.

Mi az ára ezeknek a Reebok termékeknek?

Peldául egy pár Reebok RunTone Ready cipő ára megegyezik a Runtone Motive árával, mindkettő kb 27.000 Ft körül már megkapható.

Hol lehet kapni Reebok cipőt, nadrágot és felsőt ?

Például megrendelheted az interneten a www.easytone.hu vagy a www.reebok.com weboldalon, illetve kikeresheted hol van hozzád legközeleb egy Reebok üzlet a Reebok hivatalos oldalán.

Ki használt már ilyent Reebook Easytone-t ? Vettél ilyen cipőt ? Hasznosnak találod-e valójában ? Gyere a fórumra és meséld el nekünk :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A kommentárokat / hozzászólásokat moderáljuk, általában pár percen belül.
Névtelen kommentárokat többet nem engedélyezhetünk, mert ha valakinek van tisztességes mondanivalója, akkor az nincs miért a névtelenség mögé bújva mondja azt ki !
:)