Keresés ebben a blogban

Cabbage Forte káposztaleves kapszulák

Káposztaleves fogyókúra kapszula Most Magyarországon is megjelent egy új fogyokúra termék. A neve Cabbage Forte Káposztaleves kapszula. Lévén, hogy érdekel minden új fogyokúrás termék, utánanéztem egy kicsit, lássam mi az öszetétele és hogyan működik. Én személyesen is kiprobáltam a káposztaleveses diétát, és igen is sikerült vele fogyni 5 kilót.

Sajnos tulzásba vittem a fogyokurázással és nagyon megfájult a gyomorszájam, az otthon csinált káposztalevestől. (Érvényes mindenben, hogy nagy érték a mérték :D ) Most a CabbageForte-t nem leves formában, hanem kapszula formában kell fogyasztani, úgyhogy lehet így jobb és nincs olyan mellékhatása mint a szimpla fogyis levesnek. Megtudtam mit tartalmaz. Tehát a cabbage forte összetétele: fehér, zöld és lila káposzta kivonata, ( C vitamin 9-szer több mint a narancsban), karotin A provitamin, E vitamin, B vitamin komplex aminek rákellenes hatása is van, és K vitamin. (Erre vigyázniuk kell azoknak, akik valamilyen trombózisos vagy vérsűrüsödéses problémával küszködnek, vagy köszvényesek [~reuma] - ők nem szabad szedjenek ebből a kapszulából ! )

Tartalmaz ásványi anyagokat is, mint a :magnézium, kálcium, jód, vas, réz, kén, mangán. Érdekelt az is, hogy mennyit lehet fogyni a Cabbage Forte kapszulával, mert a káposztalevessel én 1 hét alatt 5 kilót fogytam. A tapasztalatok szerint amit találtam a Cabbage Forte forgalmazó weboldalon van, aki személyi tapasztalata szerint 28 kilót fogyott 7 hét alatt.

Gondoltam, hogy megrendelem a CabbageForte kapszulát, ezért megnéztem, hogy mennyi az ára. Példaul ha 5 kilót szeretnék leadni, akkor 3990 Forintba kerül. Ha többet akarsz fogyni, például több mint 15 kilót akkor 9490 Ft.

A Cabbage Forte kapszulát az RTV Magazin- ban találtam reklámozva és onnan jött az ötlet, hogy utánanézzek ennek a terméknek. Érdekelt az is, hogy honnan lehet megvenni, hol kapható a CabbageForte. Az interneten megrendelhető a www.vitaldirekt.hu weboldalon