Keresés ebben a blogban

Simplex Vital méregtelenítő és béltisztitó termék

Simplex Vital méregtelenítő és béltisztitó termékek

Ha valakit érdekel egy méregtelenitő termék, akkor ki probálhatja például a Simplex vital komplex terméket, amely méregtelenitő és béltisztitó anyagokat tartalmaz.

A simplex vitalos méregtelenítés három lépésben történik:

1 Simplex green nővenyi kivonat és inulin tartalmú étrend kiegészitő kapszula fogyasztása

2  Simplex Colon nővényi rost, inulin tartalmú étrend kiegészitő rostkeverék fogyasztása

3 Simplex tea gyomor és bélrendszerre ható gyogynövény teakeverék fogyasztása

Szerintem mindenkinek ajánlott, hogy csináljon időnkent egy méregtelenitést, és egy béltisztitást. Utána már könnyebnek érzi magát az ember, több életerővel rendelkezik. Én ugy tapasztaltam, hogy egy méregtelenités után több életerőm van, vidámabb vagyok, többet tudok ébren lenni és sokkal könnyebben mozgok.

Jó lenne, ha még jönne valaki és elmesélné a fórumon,  hogy neki milyen tapasztalatai voltak méregtelenités és béltisztitás után.


Ha valakit érdekel a Simplex Vital  ára, az kb 13900 FT, ami szerinten nem olcsó, de meg éri, ha igazán akarsz egy méregtelenítő kúrát csinálni. A szervezeted megköszöni majd később. :)

A simplex vital termékeket meg lehet venni külön-külön is. Meg lehet kapni és rendelni az interneten a www.meregtelenites.hu weboldalon.

Ha már használtad ezeket a termékeket, kérlek oszd meg velünk vélemenyedet, gyere a fórumra, mondd el mit tapasztaltál, milyen a hatása, hogyan érezted vagy érzed magad utána !