Keresés ebben a blogban

Oncomar - az új Avemar rák ellen

Oncomar - az új Avemar rák ellen

Azoknak, akiket esetleg érdekel, hogy mi az Oncomar, hát itt van egy pár leírás róla.
Az Oncomar egy tápszer a rák ellen. Jól olvasta ! Tápszer, amely segít a szervezetnek a rákos sejtek elleni küzdelemben.

Ezt a terméket dr. Hidvégi Máté biokémikus fejlesztette ki, egy eredeti találmány, és azoknak ajánlott akiknek az életét megérintette a rák.

Termékinformáció és betegtájékoztató

Kinek ajánlott ? Az Oncomar szedése ajánlott rosszindulatú daganatos megbetegedésben szenvedők klinikai onkológiai kezelésének (műtét, radioterápia, kemoterápia, immunterápia, stb.) kiegészítésére.

Mellékhatások:
Alkalmazása során ritkán lágyabb széklet(enyhe hasmenés), nagyon ritkán hányinger, émelygés előfordulhat.

Az Oncomar a fermentált búzacsíra-kivonat legkorszerűbb termékváltozata. A magas minőséget német és amerikai gyártóbázisok biztosítják.
Az Oncomar minden daganatos beteg részére ajánlott, a betegség minden stádiumában és minden ráktípus esetén.


Ha tudni akarod, hogyan kell szedni az Oncomar oldatot, a következő képpen kell eljárnod:

Naponta 1 tasakot kel feloldani vízben, szénsavmentes ásványvízben, ice tea vagy bármilyen szénsavmentes üdítőitalban. Az oldatot az elkészjtésétől számított 5 percen belül el kell fogyasztani.


Összetevők és hatóanyagok: 

Az Oncomar-nak a fermentált búzacsíra kivonat liofilizátum a hatóanyaga.
(Avemar liofilizátum - tartalmaz nagy mennyiségű B2, B3, B5, B6 vitamint, szukralózt (E955), természetes narancs aromát).

Ha meg akarod venni, és érdekel mennyibe kerül az Oncomar, akkor jó tudni, hogy a napi adag kb. 630 Ft-ba kerül, tehát egy havi adag, amiben 30 tasak van, kb 18900 FT, esetleg viszonteladótól függően kicsivel több.

Oncomar termék kapható és mindig megvásárolható a budapesti Onco-Shop-ban, a Westend és Mammut bevásárlóközpontok patikájában, házhoz szállítással is. Az Oncomar minden magyarországi gyógyszertárban kapható.

Bővebb információt az Oncomar termékről olvashatsz a www.oncomar.hu weboldalon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A kommentárokat / hozzászólásokat moderáljuk, általában pár percen belül.
Névtelen kommentárokat többet nem engedélyezhetünk, mert ha valakinek van tisztességes mondanivalója, akkor az nincs miért a névtelenség mögé bújva mondja azt ki !
:)