Keresés ebben a blogban

Magyar káposztaleves kapszula Dr.Herz-től

A fogyókurás tabletták között megjelent egy új termék, a neve Dr.Herz káposztaleves kapszula.

Ezek a tabletták segítenek a fogyókurás időszakban. A káposztaleves fogyasztó hatása már régen ismert, és van aki az egyszerű káposztalevessel  probálkozik diétásan fogyózni, viszont eléggé kellemetlen mellékhatással jár  (hasmenés). Létezik azonban egy könnyebb megoldás, ami ugyancsak a káposzta fogyaztó hatására alapoz, viszont, állítólag a kellemetlen mellékhatások nélkül, ezért ezt is érdemes lehet kiprobálni.  A hagyományos káposztaleveses fogyás esetén meg fenn áll ugye az is, hogy egy idő után nem kívánjuk többet a káposztát, ha tabletta formában vesszük azonban be,  akkor kevesebb a lehetőség arra, hogy roszul legyunk tőle vagy többet ne kivánjuk a káposztát, más szóval, nem módosítja a káposztahoz való viszonyulást, nem borítja fel a szervezetet.

Tapasztalatok szerint, aki csak a kaposztaleves diétát követi (nem tablettákkal), egy ideig nem kivánja látni sem többet a káposztát, még akkor sem, ha egyébként nagyon szereti.


A Dr.Herz káposztaleves kapszula kúra tulajdonságai a következők :

- segít lefogyni, mert gyorsítja a zsírlebontást
- megakadályozza a zsírlerakodást
- méregtelenit
- segíti az aktív anyagcserét

Ha végig akarsz csinálni egy káposztaleves kapszula kúrát, akkor itt leírom azt is hogy, hogyan kell szedni ezeket a kapszulákat. Minden nap be kell venni 3x 1 kapszulát sok vizzel vagy teával.A kapszulát nem kell  szétrágni, a gyomorban kell a hüvelyének oldódnia.

A dr.Herz káposztaleves kapszula a káposztapor mellet tartalmazza még a kővetkező hatóanyagokat is, amelyek a hatékonyságát fokozzák: sárgarépapor, paprikapor, zellerpor, C vitamin, E vitamin, béta karotin, B1, B2, B6 és B 12 vitaminok, folsav.

Egy dobozban 50 darab káposztaleves tabletta van, és az ára kb. 1990 FT (akciós áron, e cikk irása idején).

Ha meg akarod venni és nem tudod még, hogy hol lehet találni, akkor itt van egyik hely ahol megtalálhatod:  a www.bioszalito.hu weboldal, itt meg is lehet rendelni online.


Ha használtad már, van véleményed róla, mondd el másnak is, hagy egy kommentárt itt a blogon is !
Szívesen közzétesszük.