Keresés ebben a blogban

Avon Solutions - új termékek narancsbőr ellen

Az Avon katalógusokban egy teljesen új termékvonalat, termékcsaládot fedeztem ma fel, köztük az Ördög Nóra által is használt "Avon Solutions' termékeket. A mai cikkben írni szeretnék a "Solutions Body Cellu-Defy" narancsbőr elleni testápolóról.

Az új Avon Body Cellu Defy narancsbőr elleni testápoló krém csillaggyümölcs kivonatból van készitve. Hogy milyen a csillaggyümölcs_ ?
A neve angolul Star fruit  vagy Carambola, a latin neve meg Averrhoa Carambola.

Ez egy egzotikus gyümölcs, aminek az íze az ananász, szilva és citrom kombináciojára emlékeztetne. A csillaggyümölcs diétás rostokat, C-vitamint, rezet, B5 vitamint és káliumot tartalmaz többek között.

A csillaggyümölcs segít a zsírégetésben , eltünteti a naracsbőrt és segít abban, hogy a bőrőd simább és tónusossabb, fiatalosabb legyen.

 Az itt bemutatott termék ára kb 1700 Ft.- , 150 ml.-es  kiszerelésben kapható, és az interneten is megrendelhető.

Az alábbi linkre kattintva egyenesen az Avon online katalógushoz jutsz, ahol meg is rendelheted, ha érdekel.

http://avonkatalogus.shopmarket.hu

Te már használtad az Avon solutions termékeket? Mi a vélemenyed ezekről a termékekről ?  Gyere hagyj egy kommentárt, véleményt, szívesen közzétesszük !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A kommentárokat / hozzászólásokat moderáljuk, általában pár percen belül.
Névtelen kommentárokat többet nem engedélyezhetünk, mert ha valakinek van tisztességes mondanivalója, akkor az nincs miért a névtelenség mögé bújva mondja azt ki !
:)