Keresés ebben a blogban

Biocaptol ananász tabletta

Információ a Biocaptol tablletáról

Találtam egy reklámot a Kiskegyed folyóíratban - ami 2012 április 30 - án jelent meg,  egy "Biocaptol" nevű tablettáról. Mivel az interneten elég kevés információ volt róla, gondoltam írok én egy pár sort és több leírást teszek közzé, több helyről egybegyűjtve, erről a tablettáról.

- a Biocaptol tabletta egy étrendkiegészítő, aminek zsírégető hatása van. Hozzájárulhat a diéta sikeréhez, mivel testsúlycsökkentő.
- bromelin kivonatot tartalmaz, ananászporral és édésitőszerrel van készítve
- Magyarországon a "Direkt Market k.f.t." forgalmazza, amit az Országos Élelmezés és Táplálkozástudományi Intézet jováhagyta- röviditve az OETi  www.oeti.hu  2012-ben.
- 1 biocaptol tabletta kb. 10 db ananászt helyettesít
- a bromelin kivonatnak nincs semmiféle mellékhatása, és nincs ellenjavaslat a szedésére.

A Biocaptol tablletta megrendelhető a direktmarketkft@gmail.com e-mail címen, vagy a Kiskegyed ujság nyomtatott formájában. A Direkt Market Kft címe :

9200 Mosonmagyaróvár, Károly u. 16, Magyarország.

A személyes véleményem erről az ananászkapszuláról az, hogy lehet, hogy segít lefogyni hirtelen, de ha nem változtatod meg az életmódódat és a diétázás után neki fogsz hamburgerezni vagy pizzázni, akkor szerintem kár neki fogni fogyókúrázni.

Miért mondom ezt ? Mert a "yo-yo" hatása a szervezetnek rögtön meglátszik, ha a diéta után megint neki fogsz zabálni mindent össze-vissza. Így nagyon hamar visszahízol sőt, lehet, hogy még 2-4 kilóval súlyosabb is leszel.

Tehát, ha meg próbálsz ezzel fogyókurázni, akkor változtass étrendet és életstílust is, nem utolsósorban pedig, sportolj !

Te használtad már a Biocaptol terméket ? Mi a véleményed róla ? Gyere mondd el nekünk is, hagyj egy kommentárt, szívesen közzétesszük !


2 megjegyzés:

 1. Sajnos én is belefutottam ebbe a szituba!
  Se számle se cím!
  A dobozt még nem bontottam ki, megvárom a fejleményeket!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azért jobb lenne, ha mindenki valamilyen profillal kommentálna, hogy könnyebben átlátható legyen az egész ? A Direkt Market-től rendelted ? Interneten, vagy telefonon ?

   Törlés

A kommentárokat / hozzászólásokat moderáljuk, általában pár percen belül.
Névtelen kommentárokat többet nem engedélyezhetünk, mert ha valakinek van tisztességes mondanivalója, akkor az nincs miért a névtelenség mögé bújva mondja azt ki !
:)