Keresés ebben a blogban

Káposztaleves kapszula Interherb Vital Magyarországi gyártótól

Káposztaleves  kapszula Interherb Vital Magyarországi gyártótól

A piacon már többféle fogyokurás termék jelent meg, aminek az alapanyaga a híres káposzta. Most egy újabb termékről írok egy pár sort.

A neve Káposztaleves kapszula - egy étrend-kiegészitő  - a XXI század káposztaleveses fogyókúrájához, aminek a gyártója és a forgalmazoja az Interherb Vital cég -BGB Interherb Kft: 1087 Budapest, Százados út 18, Magyarország.

Mi a különbség az Interherb káposztaleves kapszula és a többi káposztalevest tartalmazó kapszulák között?

Elsősorban az Interherb kapszula a káposzta mellet még tartalmaz más hatóanyagokat is.  Az összetevőiben van:
 káposzta kivonat, almaecet kivonat, medvehagyma levél kivonat, brokkoli kivonat, bors kivonat, króm kivonat, B1 vitamin vagyis Tiamin, B2 vitamin vagyis riboflavin, B3 vitamin vagyis Niacin, B6 vitamin vagyis Piridoxin, B12 vitamin vagyis Cobalamin.

Ezek a hatóanyagok felgyorsítják az anyagcsere folyamatot a szervezetben, segítik a szénhidrátok és a zsírok lebomlását, amit a szervezet majd át alakít enegiává, és persze segít lefogyni és megtartani az ideális súlyt ezáltal.

 Az adagolása az Interherb káposztaleves kapszulának a javaslat szerint napi 2x1 kapszula, főétkezések előtt, sok folyadékkal.

 Mennyi ideig lehet tartani egy káposztaleves kapszula kúrát? A kúrát 1 hónapig lehet tartani, ami után kell tartani legalább 2 hét szünetet, és csak utána lehet folytatni, ha szükséges még.

 Hol lehet kapni? Megrendelhetö a www.interherb.hu weboldalon. Egy dobozban 60 darab kapszula van ami 1 hónapra elég.  Az ára kb 2400 -2500 Ft.

Te használtad már ezt a kapszulát ? Vélemények, tapasztalatok ? Gyere, hagyj egy kommentárt, szívesen közzétesszük :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A kommentárokat / hozzászólásokat moderáljuk, általában pár percen belül.
Névtelen kommentárokat többet nem engedélyezhetünk, mert ha valakinek van tisztességes mondanivalója, akkor az nincs miért a névtelenség mögé bújva mondja azt ki !
:)