Fogyós receptek, módszerek, diéták, kapszullák, mindenféle fogyókúrás megoldások. Minden, ami fogyókúra. Csináld magad alakformáló termékekkel és tanácsokkal.

Revita Burn tabletta

Ha fogyasztó gyógyszer szegítségével is szeretnél lefogyni, akkor egy tipp volna a Revita-Burn zsírégető étrend-kiegészítő kapszula.

Miért olyan különös a revita burn? Első sorban nem tartalmaz tartósítószereket és színezékeket sem. Természetes alapanyagokból van készitve, Magyarországon.  Vitaminokat, ásványi anyagokat, és növényi enzimeket tartalmaz.

Mik az összetevői ? A Revita Burn összetevői L-karnitin, taurin, L-arginin, jód, bromelin (vagyis ananász kivonat), papain - amit papayábol vonnak ki, magnézium, cink, zöld tea kivonat, U-vitamin, kálcium.

Hogyan kell szedni ? Naponta 2 kapszulát kell bevenni a fogyás sikeréhez.

Hol lehet kapni Revita Burn kapszulát és mennyi az ára ? Mivel Magyarországon gyártják a kapszulákat, meg lehet venni Budapesten direkt a gyártótól, a Bertha Health Trade kft-től, cím: 1126 Budapest, Böszörményi út 8, fszt. 6/a

Megrendelhető interneten is, pl a következő linkre kattintva:

A Revita Burn ára kb 10.000 Ft . Egy dobozban 60 darab kapszula van.

Bővebb információt a Revita Burn termékről és a gyártótól, olvashatsz a www.berthahealth.hu weboldalon, ahol  sok más Bertha Medical Csoport terméket találhatsz még.

Te már használtad ezt a terméket ? Gyere és meséld el nekünk is, milyen tapsztalataid voltak...
Hagyj egy kommentárt, szívesen közzétesszük !