Keresés ebben a blogban

Alakformálás Re-code segítségével Liptai Claudia ajánlásával

Hogyha fogyni akarsz most a nyáron, kipróbálhatod a Zuccari Re-code fogyókúrás italt. Magyarországon a híres Liptai Claudia szinésznő reklámozza ezt a külőnős fogyasztó italt.
Mi az a Re code? Mire használható? Mi a leírása?

A Recode egy olyan ital, amelynek fogyasztó és alakformáló hatása van. Ez a termék egy különleges diétás készítmény, 23 hatóanyagot tartalmaz, amik segítik a szervezeted abban, hogy viszanyerd a korábbi alakodat, karcsúbb, feszesebb és formássabb tested legyen.

 A Re-code egy professzinális fogyókúrát segítő koncentrátum, hölgyek számára.

Milyen anyagokat tartalmaz a "Re code"  ? A recode öszetevői a 3Nergy, Inulin, fekete bodzalé, prebiotikum, Cassia Nomame ( egy Kínai nővény, ami csökkenti az étvágyat), Papaya, Almalé, Dextrin, Gyermekláncfű, Garcinia Cambogia, Pueraria Lobata, Tengeri Kollagén, Króm-pikolinát.

Hogyan kell fogyasztani a Recode fogyókúrás italt ?

Mivel a Recode sűrítmény formában van, fel kell hígítani használata előtt. A recode palackban van. A rajta levő mérőkupában ki kell mérni 25 ml sűritményt, ezt 1 liter vízzel kell öszekeverni a fogyasztáshoz. Lehet hozzaadni egy pár csepp citromlevet is, ízlés szerint. Egy nap alatt a keveréket meg kell inni. ( A felhígított, 1 literes keveréket, NEM A TÖMÉNYT !!!).

A recode terméket a Zuccari cég készitette. Nem tartalmaz cukrot és génmódosított anyagokat sem.
Részben ezért is, a "Re code" fogyókúrát még cukorbetegeknek is ajánlják.

Menyi ideig kell tartani a Recode diétát ? A készítő javaslata szerint szerint 3 hónapig kell fogyasztani belőle, naponta egy literrel.

Mi az ára a Re code terméknek ? Egy palack 500 ml-es és kb 11500 Ft.-ba kerül. Hol lehet kapni ?
Megrendelhető például a www.egeszsegbolt.hu weboldalon is.

Van valaki a cikk olvasói között, aki már lefogyott a Recode termékkel ? Vélemények, tapasztalatok ?

Hagyj egy kommentárt, hozzászólást, szívesen közzétesszük.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A kommentárokat / hozzászólásokat moderáljuk, általában pár percen belül.
Névtelen kommentárokat többet nem engedélyezhetünk, mert ha valakinek van tisztességes mondanivalója, akkor az nincs miért a névtelenség mögé bújva mondja azt ki !
:)