Keresés ebben a blogban

Fogyókúra Hyperslim Acai segítségével

Fogyókúra Hyperslim Acai segítségével

Ha gyorsan és hatékonyan le akarsz fogyni, és valami hatékony fogyasztószert akarsz kipróbálni, akkor egy tipp lenne a gyors fogyáshoz a Hyperslim Acai kapszula.

Most már Magyarországon is kapható, és a leírások szerint, Európa első számú fogyasztóterméke.

A Hyperslim acai termék természetes anyagokat tartalmaz. Az összetevői acai gyümölcs és fibrilin, B vitamin, C vitamin, E vitamin, Omega 3,6,9 . Nem tartalmaz szibutramint !

Mennyit fogyhatsz a HyperSlim-mel ? Állítólag egy hónap alatt le lehet fogyni kb 5-10 kilót is.

Milyen hatása van a szervezetre ? A Hyperslim erősíti az immunrendszert, méregtelenítő hatása van, gyorsítja az anyagcserét, javítja az emésztést, eltűnteti a narancsbőrt, lecsökkenti a koleszterinszintet.

Hogyan kell szedni ? Mikor kell bevenni? Adagolása ? A hyperslim tablettát naponta reggeli és vacsora elött kell bevenni, 1 pohar langyos vízzel.

Mi az ára a Hyperslim acai-nak ? Egy doboz ára kb 12.000 Ft. Rendelés esetén kapsz ajándékba egy zöld teát. Egy dobozban 60 darab tabletta van.

Hol kapható ? A hyperslim megrendelhető a www.hyperslim.eu weboldalon vagy a +36 80 088 014-es telefonszámon is.

Használta már valaki a Hyperslim acai fogyókúra tablettát ? Sikerült valakinek lefogyni vele ? Gyere és meséld el a tapasztalataidat nekünk is ! Hagyj egy kommentárt, szívesen közzé tesszük !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A kommentárokat / hozzászólásokat moderáljuk, általában pár percen belül.
Névtelen kommentárokat többet nem engedélyezhetünk, mert ha valakinek van tisztességes mondanivalója, akkor az nincs miért a névtelenség mögé bújva mondja azt ki !
:)