Keresés ebben a blogban

Mango acai kapszula

A Tv-ben nemrég megjelent egy reklám, aminek az alanya a Mangó acai kapszula. A reklám szerint ez is egy olyan termék, amely segít a tulsúly elleni küzdelemben.

A leírások szerint a Mango Acai egy étvágycsökkentő termék, egy étrend-kiegészítő, amelynek az alapanyagai az afrikai mangó és az acai berry kivonata.

A Mango Acai fokozza a zsírbontást a szervezetben, csökkenti az étvágyat és gátolja a szénhidrátok felszivódását.

Hogyan kell szedni és használni ? Az adagolasi tájékoztató szerint,  2x1 kapszulát kell bevenni 30 perccel ebéd és vacsora előtt, ha fogyni akarunk segítségével. Ha meg csupán a már megfelelő, elért testsúly fenntartása érdekel, akkor naponta 1x1 kapsulát kell bevenni, a főétkezés előtt 30 perccel.

Bárki beveheti a Mango Acai kapszulát ? Nem, a várandós és a szoptatós anyáknak nem ajánlott
a használata.

A Mango Acai kapszulát a Herb-pharma HU kft forgalmazza, a weboldalán Herb Pharma található több információ erről és még sok más termékükről.

Mi az ára a Mango acai kapszulának ? Egy doboz kb. 6000Ft.-ba kerül Egy dobozban 60 darab kapszula van. Hol lehet kapni, megvenni ? Kapható nagyjából minden patikában, vagy megrendelhető az interneten, például az alábbi hivatkozások bármelyikéről kiindulva:

Kertváros Patika

Biobolt Áruház


Sikerült már valakinek lefogyni a Mango acai kapszulával ? Van valaki, aki már tud mondani véleményt és tapasztalatokat róla ? Van mellékhatása ?
 Hagyjatok egy hozzászólást, szívesen közzétesszük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A kommentárokat / hozzászólásokat moderáljuk, általában pár percen belül.
Névtelen kommentárokat többet nem engedélyezhetünk, mert ha valakinek van tisztességes mondanivalója, akkor az nincs miért a névtelenség mögé bújva mondja azt ki !
:)