Fogyós receptek, módszerek, diéták, kapszullák, mindenféle fogyókúrás megoldások. Minden, ami fogyókúra. Csináld magad alakformáló termékekkel és tanácsokkal.

Narancsbőr és cellulitisz ellen az új Cellineával

Narancsbőr és cellulitisz ellen az új Cellineával

Mi az a Cellinea ? Mire kell használni ? A Cellinea egy olyan tabletta, ami segíthet megszabadulni a csúnya narancsbőrtől és a cellulitisztől.

Már sokan kiprobálták, és állítólag meg is vannak elégedve a termékkel..

A termékleírásban az található, hogy a Cellinea nagyon hatékony, már 3 hét után vannak látható eredményei a használatának.

Hogyan kell szedni a Cellinea kapszulákat ? Naponta 2 darabot kell bevenni, egyet rögtön reggeli után, és egyet edzés előtt egy fél orával. Mennyi idő után lesz eredménye ? Teljes narancsbőr eltűntetésére szükséges lesz legalább 8 hétig szedni a Cellinea kapszulát, kissebb eredmények már rövidebb idő után is megmutatkozhatnak.

A Cellinea hatása a szervezetre:
Elméletileg így néz ki a Cellinea doboza
- fokozza a rendszeres testmozgást
 -frissíti a vérkeringést
 - fiatalítja a bőrt, eltűnteti a cellulitiszt
 - mivel a naracsbőr eltűnik, úgy fog tűnni, hogy lefogytál bizonyos részeken, ahol eddig a csúnya narancsbőr volt látható.

 Ahhoz, hogy biztos hatása legyen a Cellinea tablettának, kötelező lesz neked is helyesen és egészségesen táplálkozni, és persze edzenni, sportolni rendszeresen.

 Mi az ára a Cellineának ? Egy alapcsomag, amiben 60 darab kapszula van, 11000 Ft.-ba kerül, de ha többet rendelsz egyszerre, mennyiségektől függően árengedményekben részesülsz !

Hol kapható a Cellinea ? Megrendelheted online pl. EZEN  a weboldalon. Elméletileg nem árulják sem gyógyszertárakban, sem bio boltokban.

 Használta már valaki Magyarországon a Cellineát? Vélemények, tapasztalatok ? Hagyj egy kommentárt és szívesen közzétesszük !

*Frissítés (2015.jan.20) találtunk végre egy képet a honlapon, a dobozról, és frissítettük a leírást pár dologgal,  meg az árakat.