Keresés ebben a blogban

Narancsbőr és cellulitisz ellen az új Cellineával

Narancsbőr és cellulitisz ellen az új Cellineával

Mi az a Cellinea ? Mire kell használni ? A Cellinea egy olyan tabletta, ami segíthet megszabadulni a csúnya narancsbőrtől és a cellulitisztől.

Már sokan kiprobálták, és állítólag meg is vannak elégedve a termékkel..

A termékleírásban az található, hogy a Cellinea nagyon hatékony, már 3 hét után vannak látható eredményei a használatának.

Hogyan kell szedni a Cellinea kapszulákat ? Naponta 2 darabot kell bevenni, egyet rögtön reggeli után, és egyet edzés előtt egy fél orával. Mennyi idő után lesz eredménye ? Teljes narancsbőr eltűntetésére szükséges lesz legalább 8 hétig szedni a Cellinea kapszulát, kissebb eredmények már rövidebb idő után is megmutatkozhatnak.

A Cellinea hatása a szervezetre:
Elméletileg így néz ki a Cellinea doboza
- fokozza a rendszeres testmozgást
 -frissíti a vérkeringést
 - fiatalítja a bőrt, eltűnteti a cellulitiszt
 - mivel a naracsbőr eltűnik, úgy fog tűnni, hogy lefogytál bizonyos részeken, ahol eddig a csúnya narancsbőr volt látható.

 Ahhoz, hogy biztos hatása legyen a Cellinea tablettának, kötelező lesz neked is helyesen és egészségesen táplálkozni, és persze edzenni, sportolni rendszeresen.

 Mi az ára a Cellineának ? Egy alapcsomag, amiben 60 darab kapszula van, 11000 Ft.-ba kerül, de ha többet rendelsz egyszerre, mennyiségektől függően árengedményekben részesülsz !

Hol kapható a Cellinea ? Megrendelheted online pl. EZEN  a weboldalon. Elméletileg nem árulják sem gyógyszertárakban, sem bio boltokban.

 Használta már valaki Magyarországon a Cellineát? Vélemények, tapasztalatok ? Hagyj egy kommentárt és szívesen közzétesszük !

*Frissítés (2015.jan.20) találtunk végre egy képet a honlapon, a dobozról, és frissítettük a leírást pár dologgal,  meg az árakat.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A kommentárokat / hozzászólásokat moderáljuk, általában pár percen belül.
Névtelen kommentárokat többet nem engedélyezhetünk, mert ha valakinek van tisztességes mondanivalója, akkor az nincs miért a névtelenség mögé bújva mondja azt ki !
:)