Keresés ebben a blogban

Fogyókúra forte nevű kapszula Purpura bacca alapanyagból

Megint megjelent egy új fogyasztó tabletta, aminek a neve Fogyókúra forte. A leírások szerint ez egy étrend kiegészitő, ami egyebek között acai gyümölcs kivonatot is tartalmaz.

Milyen hatása van a Fogyókúra forte kapszulának a szervezetünkre?

fogyokura forte kapszula dobozza- megszabadít a plusz kilóktól rövid idő alatt
- karcsúbb leszel tőle, vonzobb és vékonyabb
 -gyorsan és hatékonyan elégeti a lerakódott zsírokat
- kissebb lesz töle az étvágyad

 Tulajdonságai közöt még: csökkenti a koleszterin-szintet, szabályozza a vércukorszintet, és nagyon sok antioxidánst tartalmaz.

Mit tartalmaz a Fogyókúra forte gyógyszer ? A fö alapanyag a Garcinia cambogia gyümölcskivonat. Tartalmaz krómot, zöld teát, koffeint, ezekhez az öszetevőkhöz hozza van adva a "Purpura bacca" nevű gyümölcs kivonata.

 Mi az a purpura bacca? Ez egy amazóniai esőerdőből származó gyümölcs, amelynek csodálatos hatása van a szervezetre.

Méregtelenít, felerősíti a szervezetet, növeli az energiaszintet, biztosítja a fogyást gyorsan és hatékonyan.

 Menyit lehet fogyni a "Fogyókúra" készítménnyel ? Sokan azt mondják 10 kilót is fogytak, 4 hét alatt vele. Mi az ára ? Egy doboz Fogyókúra forte kb 7900 Ft-ba kerül. Egy dobozban 30 darab tabletta van.

 Hol vehetek Fogyókúra forte kapszulát?  Megrendelheted az interneten a
http://sln36.weightlossc.com/  weblapon vagy hívhatod a +36 140 88 950 telefonszámot.

A honlapja szerint, ha nem fogysz le vele, visszaigényelheted a pénzed...

Hogyan kell szedni a Fogyókúra kapszulákat?

A Fogyókúra tabletta adagolása: naponta be kell venni 1 kapszulát reggelizés előtt, és 1 kapszulát ebéd előtt.

A weblapon ahol meg lehet venni van egy pár sikertörténet is, ahol képeket láthatsz azokkal a személyekkel akik használták és le is fogytak vele. Kérdés az, hogy vajon mennyire valós az, hogy vissza adják a pénzt, ha nem sikeres :)

 Ha te is használtad már ezt a terméket, van bármi tapasztalatod, hozzászólnivalód róla, hagyj egy kommentárt, szívesen közzétesszük !

16 megjegyzés:

  1. -A legfontosabb hogy, két vagy három pohár vízzel kell kezdeni a napjainkat nem pedig kávéval.Olvasd el a „Tested vízért kiált” című könyvet.
    A tartós szabályos vízbevitel után, a sejtfalon keresztül történõ vízvesztés ellen védekezõ koleszterin rendszerre kevésbé lesz szükség, és a termelése csökken. Úgy tûnik, hogy a test hormon-érzékeny zsírégetõ enzim rendszere már egy egyórás séta után aktívvá válik 12órát, és ettől lehet fogyni! Tehát +2 literviz és 2*1óra séta.

    VálaszTörlés
  2. @Névtelen Teljesen igazad van ! Egyik mellékfoglalkozásomnak köszönhetően, nagyon sok embernek jártam otthonában, családi összejövetelen, stb. Meglepő, hogy mennyi mindent betöltenek az emberek a garaton, csak vizet nem !
    Amúgy, a kávét illetően, sajnos, nemzetközi szinten, egy durván túlzásba vitt ital, és meglátszik a durvaság, alaptalan idegesség már társadalmi szinten is.
    Köszönöm a hozzászólást

    VálaszTörlés
  3. A hit hegyeket képes megmozgatni ugyanígy a marketing is. Ebben a fogyás-témában, táplálék adalék-és kiegészítökben valamint a hajnövesztô szerekben is rengeteg pénz van.
    Minél egzotikusabb a szer eredete, annál jobb, annál nagyobb a vonzerô. Különösen gyanússá kezdett válni a dolog amikor annyira bizonygatták a "pénz vissza" formulát.
    Hiszek a hazai elôállítású természetes alapú szerekben: gyümölcsök, gyümölcspárlatok (pálinka). Ezek mértékletes használata nem lehet hatástalan. Nagyapám soká elélt ezen a kúrán jó egészségben. Vörösbor=antioxidáns. Szal annak van igaza aki eme csodaszerek árát ilyen igazán hasznos dolgokba fekteti.
    Sok sikert és köszönet egy nagyon hasznos eszmecseréket lehetôvé tevô web-felületért!

    VálaszTörlés
  4. Koszonjuk a hozzaszolast Gabor.
    Nagyon egyetertek en is azzal, hogy a mertekkel fogyasztott palinka csodakat muvel. En - a blog egyik szerkesztoje - szekely ember vagyok, a nagyapaim is hasonlo modon, mertekkel fogyasztott palinka, voros bor, es zsiros hus, zsirral fozes mellett eltek meg a kozel 100 evet.
    Egy szo mint szaz, a regiek tudtak taplalkozni, a mostani emberek java resze ahhoz kepest csak zabal.
    Es akkor itt az eredmeny.
    :)
    Jojjon gyakran errefele, lesz itt meg tuzes beszelgetes am :)

    VálaszTörlés
  5. Megrendeltem 60 tablettányi Fogyókúra Forte nevű készítményt, amit "weight loss Forte" néven kaptam meg. A számlázó egy Comoro szigeteken bejegyzett cég, a csomag Lengyelországból jön...
    A hatása: SEMMI! Semennyit nem fogytam az eltelt 1 hónap alatt, pedig több vizet is ittam (úgy 2-3 litert naponta), mint előbb, és az ételfogyasztásomat is visszafogtam. Felháborító, hogy ilyennel csalnak ki pénzt az embertől.

    Szabó Ferenc

    VálaszTörlés
  6. @Szabó Ferenc : a facebookos kommentelők közül már többen megtették a hivatalos lépéseket ahhoz, hogy az illető céget előállítsák. Lesz ebből még nagyobb por is kavarva, mert sok embert becsaptak. Nem kellett volna azt a hazugságot hirdetni, hogy visszaadják a pénzt, s akkor nem lett volna ekkora balhé belőle. Várjuk mindenképpen a fejleményeket, mihelyt megtudunk többet az esetről, jelentjük itt is a közönségnek.
    Köszönöm a hozzászólását

    VálaszTörlés
  7. A 60 darabos 'Fogyókúra forte' hatása nulla volt az esetemben! A pénzt visszakértem, várom az eredményt.

    VálaszTörlés
  8. @Névtelen... esetleg megírná nekünk is, hogyan sikerült visszakérni ?

    VálaszTörlés
  9. Az emberi tudatlanság (talán butaság) és persze a könnyű fogyás vágya (de sokszor milyen áron!) az ami elhiteti velünk a képtelenséget. Tény, hogy megfelelő életmód és étkezés nélkül nem lehet fogyni. Röviden: sportolni kell rendszeresen és életmódszerűen odafigyelni az étkezésre!!! Ezer és egy esetben bebizonyosodott: Csodabogyók nem léteznek! Elolvastam a fent említett termék honlapján a beugrató szöveget és akkora badarságokat írnak, hogy még.

    VálaszTörlés
  10. Sziasztok!
    Január végén rendeltem meg a Fogyókura Fortet, a 60 db. dobozt, azt írta, h 3-4 munkanapon belül megkapom, telefonon is felhívtak, h tényleg kell a gyógyszer, de azóta sem érkezett meg. Próbáltam hívni azt a számot amelyikről felhívtak és amelyik az internetre is kivan téve, de zene szól és nem veszi fel senki, de persze a pénzt azért a hívásra leveszi. De az olvasottak alapján talán jobb is hogy nem jött meg?!

    VálaszTörlés
  11. Ez a tabletta semmit sem ért nálam... Pedig a 60 dbosat próbáltam. Ráadásul bazi drága a termék. A testépítős boltokban sokkal kedvezőbb árban és nagyobb mennyiségű hatóanyaggal lehet vásárólni zsírégetőket!!!

    VálaszTörlés
  12. Szilvi vagyok, sziasztok.
    Semmit nem fogytam a fogyokura-forte tablettától.
    Vissza kapta valaki a pénzét, aki szintén nem fogyott?
    Feljelentést csalás miatt tett valaki?Légyszi akkor irj nekem.
    vsz77@citromail.hu

    VálaszTörlés
  13. Istenem ... mennyi buta ember van ....
    azt hiszitek, hogy bármilyen "bogyótól/szertől" le fogtok fogyni .... TÉVEDTEK .... azt hiszitek, hogy akik "jól" néznek ki azok is ilyen "xarokat" szednek ... TÉVEDTEK... nagyon sok munka, edzés, torna, MOZGÁS áll mögötte, nem pedig "csodaszerek" ... és a lényeg: egyél egészségesen, erre pl tök jó, az "az vagy amit megeszel" szlogen ....
    1. étkezés
    2. mozgás
    3. a legfontosabb : KITARTÁS ....

    A xarokat meg NE szedjétek, hisz azt sem tudjátok mi van benne ......

    VálaszTörlés
  14. Emberek! Ez a hirdetés azoknak szól, akik tudnak olvasni, ugye? Aki folyamatosan tud olvasni, az ugyebár legalább 10 éves. 10 és az feletti korban aki még hisz a mesékben, az meg is érdemli, hogy mindenféle sz**t megvegyen drága pénzért, és HOPPÁ, nincs hatása... Én 3000 Ft-ért adom ugyanezt, aki sajnálja érte a tizenezret :D

    VálaszTörlés
  15. Én is becsapva érzem magam ... csatlakoznék a feljelentést tevők táborához ...

    VálaszTörlés
  16. Eladó Fogyókúra forte ,tabletta.5000Ft a doboz, csak 2 szem hiányzik belöle.szabina091983@freemail.hu

    VálaszTörlés

A kommentárokat / hozzászólásokat moderáljuk, általában pár percen belül.
Névtelen kommentárokat többet nem engedélyezhetünk, mert ha valakinek van tisztességes mondanivalója, akkor az nincs miért a névtelenség mögé bújva mondja azt ki !
:)

...

Népszerű bejegyzések