Keresés ebben a blogban

Cotifibra Bélradír használata fogyásra

Van egy új és érdekes fogyasztó termék, aminek a neve Cotifibra Bélradír. A termék ivótasakokban van, aminek napi használata után bekövetkezik a testsúlycsökkenés.

Kinek ajánlott a használata? A Cotifibra bélradír már 2 éves kortól használható, tehát gyerekenek is lehet adni, ha túlsúlyosak (Amúgy elég szégyen a szüleinek, ha ekkora korban túlsúlyos egy gyerek, de ez más cikk témája ) Ugyanakkor a bélradír hatékony a cukorbetegeknek is, a lisztérzékeny (kandidózis) és a laktóz érzékeny személyeknek is ajánlott. Sőt, még a terhes anyák is fogyaszhatják.

Nem kárositja a szervezetet ? A bélradír természetes hatóanyagokat tartalmaz, nincs benne mesterséges színezék, tehát nincs semmi rossz hatása az egészségre. Mi van benne? Az alapanyag, amiből a Cotifibra bélradir készül, az a kiwi rost, kiwi pektin, rövidláncú prebiotikus rostszálak és actinidin enzim.
(Az aktinidin-ről az angol wikipedia-n itt olvashatsz )
kép a Cotifibra bélradir tasakokrol Hogyan kel használni? A használati utasítása szerint, minden reggel egy ivótasakot ösze kell keverni joghurttal, gyümőlcslével, vagy magára kell fogyasztani éhgyomorra. Mennyi ideig kell bevegyem ? A kúra legalább 60 napon át, minden reggel kell tartson, ez a minimum, a maximum az 120 nap. Nincsen semmilyen ismert ellenjavallata es nincsen semmilyen eddig ismert, nem kívánatos hatása.

 Mennyibe kerűl? Mi az ára a Cotifibra bélradirnak? Egy tasak ára kb. 2000. Ft. Egy dobozban 12 darab van, ami 12 napra elég, a napi adagra. Hol vehetem meg ? A bélradír megvásárolható az étrendikiegészítőket forgalmazó boltokban, vagy megrendelhető például az alábbi honlapon: http://multi-vitamin.hu
Ki használta a Cotifibra Bélradírt? Vélemenyek, tapasztalatok ? Hagy egy kommentárt, szívesen közzétesszük. Mennyit lehet fogyni vele? Fogyás után visszahízol ? Ha van tapasztalatod ezzel a termékkel kapcsolatosan, irj nekünk bátran !