Keresés ebben a blogban

Addiktív élelmiszerek

Miért eszek olyan sokat? Mi az oka annak hogy mindig éhes vagyok? A válasz nagyon egyszerű, ugy látszik olyan eledeleket eszel, vagy ettél mostanában, amik függőséget okoznak.

Melyik eledelekre lehet mondani azt, hogy függőséget okozó élelmiszerek ? És miért jó, ha mellőzzűk őket az étrendünkben?


Ha fogyókúrázni akarsz, vagy csak egészséges étrend érdekel, akkor ne egyél többet ezekből az eledelekből (vagy csak nagyon-nagyon kis mennyiségben, nagyon ritka esetekben):

- kenyér, pizza, shaorma, hamburger
- lisztalapú szószók, mártások, ragúk
- pékáruk, sütemények
- tészták, levesbetétek
- cukor és bármi amiben fehér cukor van
- perecek, fagylalt (ritkán megengedhető)
- fánk [székelyesen pánkó ], palacsinta, lepények
- csokis kiflik
- csokoládé, gyümőlcs ízű töltelékkel
- karamella, cukorka
- kávé, cappucino
- csipsz, kekszek,
- szalmakrumpli

Aki ezt a cikket olvassa, biztos meg fog haragudni, legalábbis felháborodva megkérdezi, hogy hát akkor nekem mit szabad enni, ha nem ezeket az eledeleket ? A választ a kővetkező cikkben megadjuk.
Mi, e blog szerkesztői több mint 2 éve lassacskán semmifélét sem fogyasztunk a fentiekből, és megtaláltuk a módját annak, hogy mindezen eledelek által tartalmazott anyagok nélkül nem csak, hogy meglegyünk, hanem sokkal életerősebben, éberebben, életvídámabban éljünk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A kommentárokat / hozzászólásokat moderáljuk, általában pár percen belül.
Névtelen kommentárokat többet nem engedélyezhetünk, mert ha valakinek van tisztességes mondanivalója, akkor az nincs miért a névtelenség mögé bújva mondja azt ki !
:)

...

Népszerű bejegyzések