Keresés ebben a blogban

Bios Life Slim - jó fogyókúrázni

Ha neki akarsz fogyni az új évben kiprobálhatod a Bios Life slim port. Ez a termék a vélemények szerint az egyik legnépszerübb fogyókurázó italpor.

Mi az a Bios Life Slim és mire is kell használni, és hogyan?

A Bios life Slim egy zsírégető fogyókúrás termék, aminek nagyon sok pozitiv hatása van a szervezetre. A leírása szerint alkalmazása után a kővetkezőket lehet tapasztalni:



- felgyorsítja a zsírok égetését a szervezetben
- lecsőkkenti a zsírok lerakodását
- helyreállitja a vércukor és a koleszterin szintet
- javitja az étekzési szokásokat
- telitettség érzést kelt és megállitja az állandó éhséget
- testtömeg csökkentő
- javítja az immunrendszert

Hogyan kell használni?  Minden nap 2x étkezés elött, egy negyedórával, ösze kell kavarni a bios slim tasak tartalmát kb 2,5 deci vízzel, gyümölcslével, teával, tejjel vagy szénsavmentes ásványvizzel.

Nem szabad tőbbet használni naponta mint 2 tasak !


bios life slim Vissza hizhatok, amiután használtam és esetleg sikerül vele lefogyni ? A termékleírás szerint nem tapasztalható yoyo effektus, tehát nem hízol vissza, amiután a fogyokúrázás ezzel a porral véget ér, és nincs semmiféle mellékhatása. [itt azért tegyük hozzá, hogy helytelen életmódot, rossz étkezési szokásokat követve persze, nincs az a csodaszer a világon, ami lefogyaszt és meg is őriz abban a formában. ]

Mit tartalmaz ? Mi van benne ? Az összetevők között nagyon sok vitamin van.

BIOS-vitamin komplex ™ tartalma : béta-karotin, biotin, , króm, folsav, kalcium-karbonát, niacinamide, szelén, B1-vitamin (Thiamin HCL), B2-vitamin (riboflavin) B6-vitamin (piridoxin HCL), B12-vitamin (cianokobalamin), C-vitamin (aszkorbinsav), E-vitamin (d-alfa-tokoferil-acetát), cink Glucanate, naracslé por formájában és citromsav.

Mennyibe kerül ? Egy doboz ami 1 hónapra lesz elegendő, kb 30000 Ft. A dobozban 60 darab van.

Hol kapható ? Meg lehet venni például a Dr Tihanyi weboldalán http://webshop.drtihanyi.hu/webshop/bios-life-slim
[ és el kell mondanunk, hogy sok más "fogyós" termékhez képest, ezt a webshopot legalább csakugyan meg lehet kapni személyesen, létező, magyar cég áll mögötte ]

Használta már valaki ? Mik a tapasztalatok ? Segített már valakinek a fogyásban ? Hagyjon egy kommentárt, szívesen közzétesszük !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A kommentárokat / hozzászólásokat moderáljuk, általában pár percen belül.
Névtelen kommentárokat többet nem engedélyezhetünk, mert ha valakinek van tisztességes mondanivalója, akkor az nincs miért a névtelenség mögé bújva mondja azt ki !
:)

...

Népszerű bejegyzések