Keresés ebben a blogban

Testsúly csökkentés elektrolipolízissel

Egy új fogyókúra lehetőség jelent meg a piacon. A neve érdekes és lehet mondani külőnleges. Az elekrolipolízis-ről van szó.
Hogy mi az a elektrolípolizis? Ez egy olyan kezelés amit egy Budapesti szépség kezelési kőzpontban csinálnak egy karcsusitó szalonban. A kezelés célja az hogy orvosok által végzet eljárás amivel le lehet fogyni, testsúly változtatást elérni.
Hogyan csinálják ezt a kezelést Hajsálvékony tűk segitségével a zsírszővetek belsejébe bevezetődnek alacsony áramimpulzusok amelyek hatására megváltozik a zsíszővetek műkődése és a térfogatuk is.Hány alkalommal kell csinálni az elektolipolízis kezelést ahoz hatása legyen és látsodjon a fogyás- Mennyi időt tart egy kezelés
Egy kúra 10 kezelésből all. Egy héten két alkalommal kell menni, a kezelés időtartalma 60 perc.
Ha biztos eredmény akartok a fogyásan, az elektrolipolízis mellet ajánlot a fülakupunktúra, a Falbelos fogyasztógép, a Pi víz és persze az orvosok által személyre szabott éhezés nélküli étrend.

A központban a kezelést Dr.Farkas Ilona és Dr. Altmár Erika végzi.
Mi az ára az elektrolipolízis fogyókúra kezelésnek Ha érdekel a kezelés akkor részleteket kapzsz émailben vagy telefonon.
Ugyan abban a központban allergológia kezelést, arcakupunktúra ráncok ellen, kimidó massázász és proktológiai kezelésékre lehet menni.
Benyovszky Orvosi Központ
A központ címe Benyovszky Móric utca 101089 Budapest, Magyarország
telefon szám +36-36-336-5161és weboldal http://www.fogyasgyar.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A kommentárokat / hozzászólásokat moderáljuk, általában pár percen belül.
Névtelen kommentárokat többet nem engedélyezhetünk, mert ha valakinek van tisztességes mondanivalója, akkor az nincs miért a névtelenség mögé bújva mondja azt ki !
:)