Keresés ebben a blogban

Fogyókúra zöldkávé segitségével

Van egy új fogyókúrás termék a Magyagyarországi piacon. A neve Leptin Zöldkávé 800 vagy angolul Leptin Green Coffee 800.

A termékleírás szerint ez egy 100%-ban  hatékony és természetes fogyasztókávé. Állítólag Ausztrália kedvenc fogyókúrás terméke ! Aki minden reggel kávéval kezdi mindenképpen a napot, és történetesen most pont le szeretne fogyni, az kipróbálhatja a zöld kávészemekből készült fogyasztókávét, a megszokott feketekávéja helyett. Így egyszerre kávézik, és fogyózik is.



Milyen alapanyagokból készült? A Zöldkávéban van krómium (csökkenti az étvágyat, csökkenti a cukor és egyéb édes termékek fogyasztására való hajlamot), polifenol (véd az érrendszeri betegségektől és a szív betegségeitől, sőt bizonyos mértékben a rákosodást is megelőző anyagok között van), ginzeng (stresszoldó, késlelteti a fáradságérzést, javítja az emlékezőtehetséget, fájdalomcsillapító, nyugtató, és fokkozza az endorfinok, a  "boldogsághormon" termelődését a szervezetben), valamint kálcium.

Kinek nem ajánlott a leptin zöldkávészem ital ?  Nem használhatod, ha még nem vagy 16 éves, ha szívproblémáid vannak, nagy vérnyomásod van, és/vagy ha cukorbeteg vagy !

Terhes anyáknak és csecsemőszoptató anyáknak sem szabad fogyasztaniuk. A 65 év fölötti személyeknek sem ajánlott, illetve, nem fogyaszthatják azok a személyek, akik nyugtalanságra vagy depresszióra szednek gyógyszereket.

Hogyan kell tartani a zöldkávéval egy fogyókúrát ?  Mikor és mennyit kell fogyasztani belőle ?

Reggel 1 tasak zöldkávét fel kell oldani 2 dl. meleg vízzel, kb. reggelizés, étkezés előtt 20 perccel.

Figyelem ! Lévén, hogy ez a termék az átlagosnál nagyobb mennyiségű koffeint tartalmazhat, naponta csak 1 tasakkal szabad használni ! Tehát nem egy naponta többszörösen bevehető csodakapszula ! Működik, de be kell tartani a szabályt.

Milyen mellékhatásai vannak? A kávé fogyasztása alatt lehet észlelni izzadást, éjszakai álmatlanságot, és nagyon kivánni a vizet (ami nagyon helyes dolog diétázás alatt, mindenképpen több vizet kell fogyasztani, a szervezetnek így is segítve a teheranyagoktól megszabadulni). Mellkasi nyomás megjelenése esetén, azonnal abba kell hagyni, illetve, nyílvánvaló, hogy nagyobb adag vízzel kell bevenni.

Mennyit lehet vele fogyni ? 18 nap alatt kb. három és hét kiló között. Tíz kilót is lehet fogyni, ha a diéta alatt mellőzöd a szénsavas üdítőket, és a nagyobb cukortartalommal rendelkező gyümölcsleveket, illetve, a fogyós időszakban, az utolsó étkezés 3 órával lefekvés előtt történik, és séta, mozgás, kocogás, stb. egészíti ki a napjaidat.

Mi az ára, mennyiért lehet megvenni ? Egy doboz Leptin GreenCoffe 800 -Zöldkávé kb. 4900 Ft-. Egy dobozban 18 adag van, ami 18 napra elegendő kell legyen, nem szabad túladagolni ! Hol vásárolható meg ? Hol lehet ezt megkapni Magyarországon ?

Megrendelhető például az interneten, a http://www.fogyasztokave.hu/ weblapon.

Ki használta már a fogyasztó kávét ? Milyen az íze ? Hatékony ? Sikerült vele lefogyni ?

Láttam a híres Dr. Oz egyik előadásában, hogy szerinte a zöldkávé az egyik legjobb és leghatékonyabb fogyasztó termék. Ti mit szóltok hozzá ?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A kommentárokat / hozzászólásokat moderáljuk, általában pár percen belül.
Névtelen kommentárokat többet nem engedélyezhetünk, mert ha valakinek van tisztességes mondanivalója, akkor az nincs miért a névtelenség mögé bújva mondja azt ki !
:)

...

Népszerű bejegyzések