Keresés ebben a blogban

Vitaslim Simplex fogyókúra termék

Nagyon sok új termék jelent meg Magyarországon, ami fogyásra van készítve. Mivel egyre tőbb ember küszködik a plusz kilókkal, mozgás hiánya, rossz étrend, ülő életmód, stressz, s egyebek miatt, sokan probálkoznak lefogyni is.

Egy új termék, ami állítólag fogyaszt, az a Vitaslim nevű tabletta, aminek zsírégető hatása van, hiszen az egyik alapanyaga az ananász. Az ananász közismert módon annak ellenére, hogy ő maga is édes gyümölcs, a külömböző cukorfajták elégetésére és a bél megtisztítására is kiválóan alkalmas.


Termék leírás:

Mit tartalmaz a Simplex Vitaslim kapszula ? Az öszetevői 100 % természetes alapanyagokból vannak. Benne van az ananász, a króm [ ez utóbbik gondolom krómium pikolinát formában ] , a jód, a "Bio Spirulin" algaszárítmány, a papaya, az L-karnitin, és a zöld kávé kivonat.

Ezt a terméket a vegetáriánusok és a cukorbetegek is használhatják fogyni.

Kinek nem ajánlott a szedése ? A Vitaslim-et nem szedhetik a terhes nők, és a szülés utáni időszakban levő kis csecsemős anyák.

 A Vitaslim tablettát magyar szakemberek közreműködésével fejlesztették ki, ez egy tudományosan bizonyított, hatékony diéta.

Mi az ára? A Vitaslim kb. 4900 Ft., ha akciós áron veszed. Ebben az árban benne van 1 doboz Vitaslim, egy ingyenes e-Book "A sikeres fogyókúra titkai" címmel. Egy dobozban 60 darab tabletta van, amivel kb. 5 kilót lehet lefogyni. Egy doboz 1 havi adagnak felel meg.

Hol vásárolható a Vitaslim ananász tabletta ? Megrendelhető az www.ananaszdieta.hu weblapon.

Használta már valaki ? Igazán segit lefogyni? Várjuk véleményeiteket, a vásárlói tapasztalatokat, őszínte hozzászólásokat a facebook vagy akár a blogger-google beépített kommentárdobozba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A kommentárokat / hozzászólásokat moderáljuk, általában pár percen belül.
Névtelen kommentárokat többet nem engedélyezhetünk, mert ha valakinek van tisztességes mondanivalója, akkor az nincs miért a névtelenség mögé bújva mondja azt ki !
:)

...

Népszerű bejegyzések