Fogyós receptek, módszerek, diéták, kapszullák, mindenféle fogyókúrás megoldások. Minden, ami fogyókúra. Csináld magad alakformáló termékekkel és tanácsokkal.

Vitaslim Simplex fogyókúra termék

Nagyon sok új termék jelent meg Magyarországon, ami fogyásra van készítve. Mivel egyre tőbb ember küszködik a plusz kilókkal, mozgás hiánya, rossz étrend, ülő életmód, stressz, s egyebek miatt, sokan probálkoznak lefogyni is.

Egy új termék, ami állítólag fogyaszt, az a Vitaslim nevű tabletta, aminek zsírégető hatása van, hiszen az egyik alapanyaga az ananász. Az ananász közismert módon annak ellenére, hogy ő maga is édes gyümölcs, a külömböző cukorfajták elégetésére és a bél megtisztítására is kiválóan alkalmas.


Termék leírás:

Mit tartalmaz a Simplex Vitaslim kapszula ? Az öszetevői 100 % természetes alapanyagokból vannak. Benne van az ananász, a króm [ ez utóbbik gondolom krómium pikolinát formában ] , a jód, a "Bio Spirulin" algaszárítmány, a papaya, az L-karnitin, és a zöld kávé kivonat.

Ezt a terméket a vegetáriánusok és a cukorbetegek is használhatják fogyni.

Kinek nem ajánlott a szedése ? A Vitaslim-et nem szedhetik a terhes nők, és a szülés utáni időszakban levő kis csecsemős anyák.

 A Vitaslim tablettát magyar szakemberek közreműködésével fejlesztették ki, ez egy tudományosan bizonyított, hatékony diéta.

Mi az ára? A Vitaslim kb. 4900 Ft., ha akciós áron veszed. Ebben az árban benne van 1 doboz Vitaslim, egy ingyenes e-Book "A sikeres fogyókúra titkai" címmel. Egy dobozban 60 darab tabletta van, amivel kb. 5 kilót lehet lefogyni. Egy doboz 1 havi adagnak felel meg.

Hol vásárolható a Vitaslim ananász tabletta ? Megrendelhető az www.ananaszdieta.hu weblapon.

Használta már valaki ? Igazán segit lefogyni? Várjuk véleményeiteket, a vásárlói tapasztalatokat, őszínte hozzászólásokat a facebook vagy akár a blogger-google beépített kommentárdobozba.