Keresés ebben a blogban

Weight loss kapszula purpura bacca-val

Tudom hogy már mindenki látta a purpura bacca tartalmu fogyasztó csodakapszulát, de azért, a külömböző új reklámokban látottak után, írunk még egy új cikket róla.

Ma láttam a www.startlap.hu weboldalon egy reklámot, amin egy olyan "csodás fogyokúráról" van szó, amellyel egy lány sokkolóan nagy mennyiséget fogyott.

Azt mondják, leadott 16 kilót, mindössze 1 hónap alatt, diéta és sportolás nélkül. Hát persze, hogy rá katintottam, had lássam én is, mi lehet ez a csodaszer.



Ismerős volt a weboldal, a fényképek és a purpura bacca is, csak a gyógyszer neve volt más. Most ugy hivják, hogy Weight Loss, és gyors fogyást igér. Mivel ezen a blogon a tavaly irtam egy cikket egy másik fogyokurás bogyóról,  aminek a neve "Fogyokúra forte" és ennek is az alapanyaga a "purpura bacca", gondoltam oszehasonlítom egy kicsit a két terméket.

Az áruk egy, 9900 Ft, a leírásuk is megegyezik, sőt, még a dobozaiknak a rajza is egyforma. Csak a nevük más, és a weboldal címe változott, ahol meg lehet az új csodabogyót vásárolni.

A "Fogyokúra forte" kapszuláról olvashatsz itt:
http://fogyokuratipp.blogspot.com/2012/09/fogyokura-forte-nevu-kapszula-purpura.html

nagyon sok kommentár és saját vélemény van írva róla, a cikk alatt.
Neked mi a véleményed ? Ugyanaz a termék ? Gyere és írd meg nekünk is, mondd el véleményed másnak is !

A "Weight loss" kapszulát meg lehet venni ezen a lapon: http://nsln.weightlossc.com/



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A kommentárokat / hozzászólásokat moderáljuk, általában pár percen belül.
Névtelen kommentárokat többet nem engedélyezhetünk, mert ha valakinek van tisztességes mondanivalója, akkor az nincs miért a névtelenség mögé bújva mondja azt ki !
:)

...

Népszerű bejegyzések