Keresés ebben a blogban

Megoldás hajhullás ellen

Hull a hajam ? Mit tehetek, hogy ne hulljon többet a hajam?
A modern tudományoknak köszönhetően most már nagyon sok termék jelent meg Magyarországon is, ami hajhullásra és kopaszodásra van készítve, hajerősítő és hajdúsító hatással. Például a Forcapil termékek azoknak a személyeknek ajánlottak, akiknek nagyon hull a haja, sőt, akik kopaszodással küszködnek.


Ebben a termékcsaládban 3 darab van, Forcapil kapszula ami kisebb és nagyobb kiszerelésben kapható, és egy hajregeneráló oldat.

A Forcapil tabletta vagy oldat formában nőknek és férfiaknak egyaránt van készítve. A termékleírás szerint foltos kopaszságra, zsíros bőrgyulladásra, pattanásokra, férfias típusú kopaszodásra - ami meg jelenhet férfiaknál, meg nőknél is - valamint szőrtüszőgyulladásra.
kép gyógyszer hajhullás ellen

Hogyan kell használni ? És menyit kell bevenni egy kúra alatt ? A kapszulás kezelés alatt minden reggel 2 darab tablettát kell bevenni 1 pohár vízzel. Hogy teljes legyen egy kezelés, megközelítőleg 2-4 hónapig kell ezt szedni. A kezeléshez kb. 180 darab kapszula szükséges. Egy dobozban 60, vagy 180 darab van, kiszereléstől / csomagolástól függően.

Mi az ára ? Menyibe kerül ? Egy nagy doboz, amiben 180 darab van, az kb. 9300 Ft.-, a kisebb doboz meg kb. 3500 Ft. Ha a nagyobb dobozt veszed, olcsóbban veheted meg a terméket.

A Forcapil oldat ára is 3500 Ft. körül van.

Hol vehetek Forcapil terméket ? Hol lehet kapni? Megveheted a gyógyszertárakban vagy megrendelhető a http://www.forcapil.hu weboldalon.

Mi van benne ? Az összetevői között található B5,B6, biotin, cink pidolát (több pattanásgátló szer alkotóeleme, ásványi só), L-cisztein (állati és növényi eredetű alapanyagokból egyaránt előállítható serkentő, ízfokozó hatású szer, durván fogalmazva) és DL methionin (emberi proteinszintézishez szükséges aminosav, ami nem termelődik meg az emberi szervezetben eledelekből kivonva, ezért, hiányát csak táplálékkiegészítős bevitellel lehet pótolni ).

Kinek nem javasolt a szedése, ki NE szedje ? Nem ajánlott a terhes és szoptatós anyáknak.

Mivel nincs benne sem glutén, sem laktóz, bátran használhatják azok a személyek is, akik ezekre érzékenyek.

Használta már valaki ? Tényleg segített a hajhullás ellen ? Kopaszodástól is megóv ?
Erősíti a hajszálakat ? Vannak mellékhatásai ? Véleményeket, tapasztalatokat, szívesen látunk a kommentár dobozokban.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A kommentárokat / hozzászólásokat moderáljuk, általában pár percen belül.
Névtelen kommentárokat többet nem engedélyezhetünk, mert ha valakinek van tisztességes mondanivalója, akkor az nincs miért a névtelenség mögé bújva mondja azt ki !
:)

...

Népszerű bejegyzések