Keresés ebben a blogban

Ananász ízű fogyókúrás rágótabletta - FitoSlim

Van egy új fogyókúra termék a piacon, az Interherb cég gyártja, a termék neve Fito Slim. Az érdekes az benne, hogy segít lefogyni és ananász íze van, úgyhogy azoknak, akik megprobálnak vele lefogyni és szeretik ennek a gyümölcsnek az ízét, gondolom kellemesebb lesz a diétázás ezzel a rágotablettával.



Mit tartalmaz és milyen hatása van ? A Fito Slim leírása szerint a következő öszetevőkből van készitve:
- gyümőlcspor ananászbol, L-carnitin, bromelain enzim, szorbit, mikrokristályos cellulóz, talkum, kolloid szilicium dioxid, magnézium sztearát, banán por aroma, és xilit édesítés.

Szedhetem más gyógyszerekkel együtt ?  A termék betegtájékoztatójában azt írja figyelmeztetésként, hogy a bogyók enzimtartalma miatt lehetséges, hogy más gyógyszereknek csökkentheti a hatását, ezért ajánlott beszélni a kezelőorvossal vagy a gyógyszerésszel, ahonnan az illető gyógyszer származik, a fogyókúrás rágótablettáról.

fitoslim doznak fényképe fogyásra
Van mellékhatása ? Okozhat-e gondot az egészségemre nézve ? Ha valaki tudja, hogy érzékeny bármelyik anyagra a fent bemutatottak közül,  amelyeket tartalmazza a Fito slim, vagy vese és májelégtelenségben szenved,  az NEM szedtheti ezt a terméket.

Nincsen benne cukor, tejcukor, jód és semmi féle nehézfém, mint például a króm. Hogyan kel szedni? Minden nap étkezés után be kell venni 1 tablettát, el kell rágni, három alkalommal, reggel délben és este.

Hogy biztos sikerrel járjon a fogyásban, ajánlott a fitoslim rágótablettás kúra alatt inni a Fitoslim teát is. A napi adagot nem szabad túllépni !

Mi az ára a Fitoslimnek ? Egy doboz kb 3500 Ft és 90 darab van benne.

Kapható a gyógyszertárakban és a bio boltokban is. Interneten is megrendelhető, például a kővetkező weblapon: http://egeszsegbolt.unas.hu

Használta már valaki? Mennyit lehet fogyni vele ? És mennyi idő alatt ? Várjuk a véleményeket és tapasztalatokat a cikk alatti kommentárdobozokban.

...

Népszerű bejegyzések