Keresés ebben a blogban

Zsírégető kávébab az új Green Coffe Bean Pure

Nemrég a híres Oz doktor bemutatott a tv adásában egy csodabogyót, amivel le lehet fogyni gyakorlatilag elég rövid idő alatt. A neve Green Coffe Bean Pure, és ez egy zöld kávé babjaiból készitett fogyókúrás tabletta.


A termékleírásban a kővetkezőket irja:

- elégeti a zsírokat, így egy biztos módszer ami fogyást eredményez, gyorsan, pár hét alatt
- lefogyhatsz vele hatékonyan diétázás nélkül is
- csökkenti az étvágyat, igy nem lesz többet nassolási vágyad
- energiát ad a fogyókúrázás ideje alatt, erőt ad a mozgáshoz
- javítja a koncentrációképességet
- antioxidánsokat tartalmaz
- gyorsítja az anyagcserét a szervezetben
- ajánlott a túlsúly elleni harcban, bármilyen testalkat esetén
- ez a bogyó jó fogyni vágyó nőknek és férfiaknak is egyaránt

zoldbab green coffe beanMi van benne ? A Green Coffe 100%-ban zöldkávéból kivont GCA-t tartalmaz. Mi az a GCA ? Ez a "Chlorogenic Acid" nevezetű sav, magyarul klorogén sav.  Ennek a kiváló képessége az, hogy szabályozza a vércukorszintet, az anyagcserét, és csökkenti a plusz kilókat.

Mibe kerül és  hol kapható meg a Green Coffee Bean ? Egy doboz ára kb 10500 forint, ami szerintem egy kicsit drága. Meg lehet venni az interneten, pl. a weboldalon

Pesze ugyan csak "green coffe" kapszulla néven, Magyarországon több más termék is jelent meg, aminek az ára sokkal kissebb is lehet.

Hogyan kell ezt a fogyókúrás terméket szedni? A kapszulából naponta kell 1 darabot beszedni, addig, amig elérjük a kivánt testsúlyt.

Mennyit fogyhatok a "green coffee bean" termékkel ? És menyi idő alatt ? A sikertörténetek szerint, ami a forgalmazó honlapján található, van aki 1 hónap leforgása alatt kb. 16 kilót fogyott le. Kérdésem az, hogy hogyan lehetséges ez ? Egészséges vagy káros a szervezetre ilyen gyorsan ilyen sokat lefogyni ? És vajon vissza hízok, ha nem szedem tovább a kapszulát ? Ti mit szóltok ehhez, mi a véleményetek ?

Okozhat egészségügyi problémát ? Mellékhatásokat, válthat ki ? Próbálta már valaki ? Melyik jobb, az ocsobb vagy a drágább termék ezekből ?

Véleményeket, tapasztalatokat, szívesen látunk a kommentárdobozokban a cikk alatt, vagy direkt a facebook oldalunkon.

...

Népszerű bejegyzések