Keresés ebben a blogban

Progastro Aktív por diétázoknak és bélflóra szabályzására.

Megjelentek a magyarországi ProGastro kft termékecsaládjának tagjai,  amelyek élőflórát tartalmazó étrendkiegészítők.

Négy külömböző terméket találtunk ebben a termékcsaládban:

 A ProGastro Kid+ , amely gyermekeknek ajánlott ( 6 hónapostól 8 éves korig)
  • Progastro Start,  ami jó felnőtteknek és gyerekeknek 8 évtől felfele
  • Progastro 825, ami ajánlott felnőtteknek hasmenés esetén, olyan hasmenésnek kezelésére, amit a gyomor és a bélfertőzés okozott, és antibiotikumos kezelést követ a páciens
  • És persze a Progastro Aktiv, ami ajánlott fogyókúrázóknak, vagy túlzott izomkimerültség  esetén. Ez a termék csak felnőttek számára ajánlott !
élőflórát tartalmazo por a magyar progastro aktiv doboza
ProGastro Aktiv por

Hogy kell használni ? Termékleírás szerint az alkalmazása naponta egy adag elfogyasztásában áll. A Progastro aktív por formájában van, így minden reggel, kajálás előtt, össze kell kavarni 1 teáskanál port egy pohar folyedékban (víz, tej, tea, vagy gyümölcslé) és meg kell inni. Ha reggel elmaradt, akkor, este lefekvés elött javasolt használni.

Mennyi ideig kell szedni ? Egy teljes kúra minimun két-három hónap kell legyen.

Mit tartalmaz a progastro aktív ? Mi van benne ? A Progastro aktiv öszetétele a következő:  Lactobacillus acidophylus,  Bifidobakterium lactis, L.casei, L.salivarius, Entrococcus faecium, L.lactis, kukorica keményítő, maltodextrin, oligofruktóz, káliumklorid, magnéziumszulfát, mangánszulfát, enzimek.
(lassacskán, vegyszerész kell legyen az ember, hogy egy étrendkiegészítőt megértsen; régebb annyit mondtak volna róla, jó az emésztésnek, segít a gyomornak, stb. :)   )

Mennyibe kerül ? Mi az ára ? Egy doboz kb 5000 Ft.- körül van.
Egy doboz elegendő egy hónapra.

Hol lehet kapni_ Honnan rendelhető ? A progastro por megvehető direkt a cég honlapján,  http://www.progastro.hu/  vagy telefonon, hétköznap a 0630-972.38.30 telefonszámon. Nem tudom, hogy kapható-e a gyógyszertárakban vagy a bioboltokban, esetleg, ha tudja valaki melyik üzletekben lehet megvenni, hagyjon egy hozzászólást, és közzétesszük

Használta már valaki ? Menyire hatékony termék ? Várunk válaszokat, kommentárokat, azoktól akik tényleg kipróbálták és konkrét tapasztalatot tudnak leírni róla

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A kommentárokat / hozzászólásokat moderáljuk, általában pár percen belül.
Névtelen kommentárokat többet nem engedélyezhetünk, mert ha valakinek van tisztességes mondanivalója, akkor az nincs miért a névtelenség mögé bújva mondja azt ki !
:)

...

Népszerű bejegyzések