Keresés ebben a blogban

Elhizás elleni tea a Herbáriától

Lehet fogyni teával?  Szerintem igen. Saját tapasztalatomból mondom, hogy igenis, a teák segitségével és persze diétás étrenddel, plusz egy kis mozgással le lehet fogyni.

Találtam ma egy új magyar fogyasztóteát a boltban.  A neve "Elhízás elleni filteres teakeverék" a Herbária cég készítette. Mivel imádok teát inni, nagyon érdekel minden ami tea, tehát nagyon örültem hogy jöhetek új infókkal a termékekről.

Azt hiszem ez a mondat fogta meg inkább az érdeklődésemet a tea dobozán : " Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény. Hatását nőgyógyászati tapasztalatok és szakirodalmi adatok igazolják."



kép a elhizás elleni teárol ami segit megszabadulni plusz kilóktól
Herbária Elhizás elleni tea
Mire használható ? Kinek ajánlott ez a tea? A termékleírás szerint ez a tea ajánlott azoknak, akik próbálnak megszabadulni a plusz kilóktól. Az alapanyagok, amiből készitve van, csökkentik a  tápanyagok felszívódását, és növeli a vizelet-kiválasztást. Nagyon segít a puffadás és fáradtság enyhítésében, ami gyakori a diétázás közben.

Mit tartalmaz az elhizás elleni tea ?  A teakerevék a következő növényekből van összekavarva: fekete bodzavirág (latin neve Sambuci Flos), tealevél (Theae folium), édeskömény (Foeniculi dulcis fructus), Lestyángyökér (Levistici radix), borsmentalevél (Menthae piperate folium), kutyabengekéreg (Frangulae cortex), kanadai és magas aranyvessző virágos hajtás (Solidaginis herba).

Milyen esetekben nem iható ez a tea ? Nem ajánlott a fogyasztása annak a személynek, aki bélgyulladásban (például Crohn betegségben) szenved, illetve vastagbégyulladásban és vakbélgyulladásban sem szabad használni. Ha alhasi fájdalmakkal küszködik valaki, akkor neki sem szabad ilyen álapotba innia ebből a teából.

A tea használata csak 12 éven felülieknek ajánlott, ha gyereknek le kell fogyjon.

Hogy kell elkésziteni ? Egy csészébe teszünk 1 filter tasakot, amit leforrázunk forró vízzel. Lefedjük, és kb. tíz perc múlva már iható is. Mindig kajálás elött kell inni. Naponta két csésze teát lehet fogyasztani ebből.  Három és négy hét között lehet ezt a "kúrát" tartani. Utána 3 hónap szünetet !

A teázás mellet, vigyázni kell persze arra is, hogy mit eszel, ha akarod, hogy sikeres legyen a fogyásod.

Mennyibe kerül ze a tea ? Egy doboz ára kb 650 FT. Hol kapható? Meg lehet rendelni az interneten például a www.egeszsegbolt.hu/ weboldalon, ha meg dorekt üzletben szeretnéd megvásárolni akkor megtalálod a Merkur áruházakban (Erdélyben is) a füszeres polcok mellet.
Persze meg lehet venni a Herbária weboldalán is http://herbaria.hu

Használta már valaki ? Mennyit és mennyi idő alatt lehet vele fogyni?  Jó megoldás gyórs fogyásra? Véleményeket és tapasztalatokat várok a komment boxba .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A kommentárokat / hozzászólásokat moderáljuk, általában pár percen belül.
Névtelen kommentárokat többet nem engedélyezhetünk, mert ha valakinek van tisztességes mondanivalója, akkor az nincs miért a névtelenség mögé bújva mondja azt ki !
:)

...

Népszerű bejegyzések