Keresés ebben a blogban

Erdélyi Mónika diétája - 15 kilót fogyott a kedvelt műsorvezető

Hogyan fogyott le Erdélyi Mónika ? Csodálatos változáson ment át a híres Erdélyi Monika, magyar televiziós műsorvezető.

Lefogyott 15 kilót és csodálatosan néz ki !

Mi a titka a fogyásának ?

Megváltoztatta az étrendjét az egyik dietetikus barátnője segítségével. Könnyű, de tápláló eledeleket fogyasztott a diétája során, aminek hatása ismét egy irigyelnivaló testalkat lett.



képek Erdelyi Mónika kövér és sovány fogyás után
Erdélyi Mónikaműsorvezető
Hogy mik is azok a tápláló eledelek, amelyeket fogyasztva le lehet csökkenteni a bevitt táplálék mennyiségét, mert a szervezet elégedett lesz kissebb mennyiségekkel is ?

Például így néz ki Mónika egy napi menüje, amivel lefogyott:

 - reggeli- banán és mangó
 - ebéd- csírkehús és zöldségek
 - vacsorára: zöldségek, párolva

Nem sok ez, tudjuk, viszont lehet ezeket (főként a zöldségféléket) olyan kombinációkban fogyasztani, hogy teljesen egészséges emésztést, és energiát bíztosítsanak a napi munkához, tevékenységhez.

Az elején Mónika több féle diétával is próbálkozott, de minding a jojó effektus miatt hízott vissza, mindaddig, amíg erre, a sikert hozó, drasztikusabb étkezési stílusváltoztatást megkövetelő diétára rá nem tért.

Gratulálunk neki, hogy sikerült lefogynia, és reméljük, megtartja a mostani alakját.  A fényképen látható, hogyan nézett ki a súlyproblémák megjelenése előtt, majd fogyokúra elött, és utána.

Hány éves is a kedvelt műsorvezető ? Mónika 46 éves, 1967-ben október 20-án született.

Fontosnak tartjuk kiírni az életkorát is, hiszen így láthatják kedves hasonló koru olvasóink is, a hozzá közel álló korú személyek, hogy igen is, le lehet fogyni, akkor is ha már elmultál 40-45. :)), (vagy ahogyan az elmúltabb korok egyik slágere mondta, nem csak a húszéveseké a világ)

Reméljük, kedves olvasóink között ösztönözni fog ez a cikk is, az Erdélyi Mónika esete is, több személyt arra, hogy változtasson étkezési szokásain, életmódján, testsúlyán, és ezáltal egész egészségi állapotán, még akkor is, ha már nem a tinédzserek közé tartozik !

Várjuk a hozzászólásokat, hasonló diétás esetek tapasztalatait, diétás jótanácsokat, a cikk alatti kommentárdobozokban, valamint a facebook oldalunkon.

Sok sikert mindenkinek, az egészséges fogyáshoz !

fotó és részleges infó a http://www.kiskegyed.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A kommentárokat / hozzászólásokat moderáljuk, általában pár percen belül.
Névtelen kommentárokat többet nem engedélyezhetünk, mert ha valakinek van tisztességes mondanivalója, akkor az nincs miért a névtelenség mögé bújva mondja azt ki !
:)

...

Népszerű bejegyzések