Keresés ebben a blogban

Fulfix megoldás hajhullásra, kopaszodásra, őszülés ellen

 hull a hajad, s megoldást keresel a hajhullás (kopaszodás) ellen, ami megoldhatja gondjaidat ezen a téren ?
Vagy kezdtél őszülni és szeretnéd tudni, hogy lehetséges, hogy a hajad visszatérjen saját szinére ?

Tényleg  van valami olyan termék, kozmetikumszerű, ami visszanöveli a hajat ?

Ha ezekre a kérdésekre keresed a választ, akkor jó helyt kutatsz, mert van egy pár természetes megoldás, s ezekből most bemutatjuk a Fulfix nevü szérumot .



Mi az és mire jó a Fulfix ? Ez egy természetes gyógymódként ható anyagkeverékű spray, ami serkenti a hajnövekedést, megállítja a hajhullást és eltünteti még a fehér hajszálakat is, sőt, lelassítja az őszülési folyamatot, és a már megőszült hajszálak eredeti színét, pigmensét is helyreállítja.

Ez a szérum nőknek és ferfiaknak is ajánlott egyaránt, hatását a hajra nemtől függetlenül kifejti.

Igy néz ki a Fulfix
Mi van benne ? Mit tartalmaz a fullfix ? A Fulfix sprayben a következő őszetevők vannak: Ázsiai Gázló (latin neve Centella Asiatica, angolul meg Gotu Kola-nak hívják ), He Shou Wu (latin neve Fallopia Multiflora - ez egy nagyon ritka növény, keleti kultúrákban most "orvosság minden betegségre" néven is ismeretes), Fűrészpálma (latin neve Serenoa Repens, angolul meg Saw palmetto a neve).

Ezek mellett van még benne magnézium, Szibériai Ginzeng (lat. Eleutherococcus Senticosus), Ginkgo Biloba (angolul Maidenhair Tree, legtöbben csak "ginkó" -nak nevezik ), csalán (Urtica dioica, székelyesen "csihány"), Keratin (lat. Hydrolysed protein, vagyis hidrolizált protein) és szőlőmag kivonat, linolensav (Linoleic acid).

Hogyan kell a fulfixet használni ?

Hajmosás után a vizes hajra a szérumbol kell kb 5-10 alkalommal fújni a fejbőrre, majd lassú mozdulatokkal meg kell masszírozni a fejbőrt azért, hogy a készitmény eljusson a hajhagymákig. Masszirozás után nem kell öblíteni a hajat, csak szárítani.

Hetente 2-3 alkalommal meg kell ezt a kezelést ismételni. A hajat direkt a kezelés után meg lehet nyugodtan fésülni.

A termékleírás szerint nincs semmilyen ismert mellékhatása vagy ellenjavallata !

Mennyibe kerül ? Egy 50 ml-es flakon kb 10600 Ft.-, és a házhozszállítás ingyenes.

Ha több dobozzal rendelsz, például 3-at, akkor 24800 Ft.-ot fizetsz, és a szállítás így is ingyenes, csak így persze olcsobban kapod meg flakononként.

Hol lehet kapni? Honnan lehet megvenni ? Egyelőre nem tudjuk, árulják-e a gyógyszertárakban vagy a bio üzletekben (esetleg ezzel az információval visszajelzünk még, ha valaki tudja, hagyjon egy kommentárt a bolt helyével-nevével, ahol kapható).

Egyelőre az interneten meg lehet rendelni ezen a weboldalon.

Használta már valaki ? Igazán jó a hatása ? Várjuk véleményeiteket erről a "csodatermékről".

Szerintem, ha igázán hatékony, akkor nagyon sok ember boldog lesz tőle, mert sok külső és szépségi gondot megold. Ti mit szóltok hozzá ? Várjuk véleményeiteket, tapasztalataitokat a cikk alatti kommentárdobozokban, valamint a facebook és google plusz oldalainkon.

...

Népszerű bejegyzések