Nidora, az új csodaszer amivel fogyni lehet ?

Megint felfedeztünk egy terméket, amiről azt mondják, nagyon sikeres fogyást igér. A neve "Nidora", és mint csaknem minden hasonló csodaszert, Amerikában készitik.

A termékleírás szerint ez nem kapszula, sem gyógyszer, hanem egy sós és egyben édes ízű (!) por, amit az eledelekre kell szórni, és segít a fogyásban.

Milyen hatása van ?


A Nidora készitmény karcsusít, vékonyitja a combokat, és eltünteti a zsírpárnákat a csípőről, hasról. A diétázás alatt feltőlt energíával, puffadásgátló, étvágycsökkentő, koleszterinszint-csökkentő, és nagyon gyorsan elégeti a kalóriákat.

Mennyit lehet állítólagosan fogyni vele ?

A leírások szerint 4 hét alatt kb 13 kilót lehet fogyni !

Nidora fogyasztó por dobozoknak képe
Így néz ki a nidora doboza
Kinek sikerült fogyni vele ? A mediában, reklámokban, az van híresztelve, hogy a híres Angelina Jolie amerikai színésznő azért olyan sovány, mert mindig használja ezt a Nidorát az eledeleire.

Más sztárokra is mondják, hogy ezzel fogytak, mind például Fay Lockett, Beyonce Knowles, és Jessica Simpson. Persze, nem lenne könnyű dolga annak, aki mondjuk magyarországról, magánszemélyként, rá akarna kérdezni a sztárokra, hogy csakugyan haszálják-e vagy sem, de a celebsajtóban több helyt is ez áll.

Hogyan kell használni ? A Nidora dobozban 2 különféle por van. Az egyiket sós eledelekre kell tenni, mint például: zöldségek, tojás, turó, tészták (nem sütemények, hanem lisztes laskák !), szalmakrumpli, perecek, rízs.

Az édes port gyümölcsökre, nápolyi szeletekre, kekszekre, palacsintákra, süteményekre.

A furcsa az, hogy biztatják az embereket, hogy egyenek bátran bármit - főleg a fastfood tipusú eledeleket is, amiről mindenki tudja ugye, hogy hízlalnak, azzal a biztatással, hogy ha a Nidorát is ráhintik ezekre az eledelekre, le lehet fogyni vele !

Kérdéses őszintén, tényleg kiváncsi volnék, hogy igazán fogyaszt, vagy csak reklám az egész, illetve, hogy ha le is fogy vele az ember, mondjuk, időben, milyen hatással lehet a szervezetre ?

Menyibe kerül egy doboz ? A Nidora ára kb 9900Ft. Hol lehet megvenni?

Egyelöre nem kapható csak az interneten, ezen a weblapon , ahol azt írják a termék eladói, hogy ha nem tudsz tőle lefogyni, vissza adják  a pénzed !

( Ezt persze meg kell kétszer is gondolni, hogy mennyi alapja van ennek, mert nem lenne az első olyan kereskedő, amely ezt állítja, amíg a terméket eladja, aztán eltűnik, mint a szamár a ködben, amikor esetleg valaki vissza akarja kérni a pénzét )

Nem tudni, hogy árulják-e vagy sem a gyógyszertárakban, esetleg, ha valaki látja, melyik boltban vásárolható, írjon nekünk, és mi szívesen közzétesszük !

Mit tartalmaz a NIDORA, mi van benne ? Az alapanyagok: gluténmentes maltodextrin kukoricából kivonva, trikalcium-foszfát (ami egy ásványi só, biztosítja a fogak és a csontok egészségét), szója, kova (szilícium dioxid) adalékanyag (általában található a rizsben, árpában, hagymában és egyes zöldségek leveleiben)

Mi a véleményetek erről? Igazán hatékony vagy csak újabb húzás az egész ?
Valaki kipróbálta már ? Esetleg kedves amerikában jártak, láttátok-e valamely boltban, vendéglőben, étkezdében, vagy bárhol máshol ezt a "csodaszert" ottjártatokban ?

Hagyjatok egy kommentárt :)