Keresés ebben a blogban

CGA800 klorogénsavas tabletta - megint egy uj "csodaszer" ?

Igazán érdekes, hogy milyen sok fogyókúrás termék jelenik meg az interneten a magyar weblapokon, ahol majdnem mindig ugyan azok az emberek jelennek meg a fotókban, mint minden más "csodaszernek" oldalán, csak éppen kicserélődött a termék neve, a személyekre ráragasztott név, s persze, a honlapon reklámozott "csoda" doboza.


A napokban találtunk rá egy másik fogyókurás gyógyszerre, ami igazán csodát iger.

Például az írják róla, hogy le lehet fogyni vele csak 4 hét alatt 14 kilót is.  Az új csodapirula neve "ultra érdekes" [:)] , vagyis CGA800 Clorogenic formula.
(Magyarul CGA800 klorogénsavas képlet)



Hogy mit is jelent ez ? És milyen alapanyagokat tartalmaz ?

MI van benne? A CGA (chlorogenic acid angolul) a klórongénsav névből ered, annak rövidítése. Ez a kapszula csak klorogénsavat tartalmaz, amit a kávé cserjéből vonnak ki. (Úgy is mondhatnánk, a kávé hatóanyaga a kávé és koffein nélkül)

Mi a hatása ? A "termékleírás" részen amit a termékről találtunk, azt írja, hogy csökkenti az étvágyat, javítja az anyagcserét, segíti a májat könnyebben elégetni a zsírokat, méregtelenít, segít a testsúlycsökkentésben, lecsökkenti a rossz koleszterin szintet és szabályozza a vércukor szintet.

Hogy kell szedni, hány darabot és mennyi ideig ?

Minden nap be lehet venni 2 kapszulát egy nagy pohár vízzel.

Hány kilót fogyhatok a CGA800-al ?  Szerintük, lehetséges, hogy megszabadulhatsz kb. 14 kilótól mindössze 2 hét alatt. Ahhoz, hogy hatása legyen, kötelező a kúra alatt egészséges eledeleket enni, kerülni a pék süteményeket és a fast food kaját és kell sportolni !  ( = Tehát, már csak ezeknek a kikötéseknek kiírása miatt is, normálisabbnak tűnik, mint azok a szerek, amelyekről eladóik azt állítják, enni-inni akármit lehet, s lefogysz ! )

Menybe kerül egy doboz ? A CGA800 ára kb. 10.000 Ft.-

Egy dobozban 30 tabletta van, ami elég 15 napra.

Hol vehetek én is CGA800-at ?

Egyelőre, csak a neten találtunk, ezen a honlapon

Nem tudom árulják-e a gyógyszertárakban vagy a bio boltokban, esetleg ha valaki tudja hol lehet megvenni üzlteből, írja meg nekünk is, és mi publikáljuk itt a blogon.

Tudván, hogy mennyire könnyű egy becsületes online honlapot, webáruházat elindítani,  ha már bíznak ugye a termékükben, meg kell kérdőjelezzük, miért nem egy teljes webáruházat, meg raktárral, meg céggel rendelkező business-t indítottak, ahova esetleg a vevő be is kopoghat, na de... előlegezzül a jóhiszeműséget, míg az ellenkezőjét bizonyítják.

Vajon igázán hatékony vagy ez is egy nagy varázslatos semmi ? Kiprobálta már valaki, van olyan személy akinek sikerült lefogyni ezzel a kapszulával ?

Várjuk a véleményeket, tapasztalatokat, tárgyilagos hozzászólásokat a kommentárdobozban a cikk alatt, vagy facebook oldalunkon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A kommentárokat / hozzászólásokat moderáljuk, általában pár percen belül.
Névtelen kommentárokat többet nem engedélyezhetünk, mert ha valakinek van tisztességes mondanivalója, akkor az nincs miért a névtelenség mögé bújva mondja azt ki !
:)

...

Népszerű bejegyzések