Keresés ebben a blogban

Mágneses gyűrű = az új fogyókúrás "lehetőség" ?

Lehet-e csakugyan könnyűszerrel fogyni, le lehet-e adni a plusz kilókat például sportolás és kapszulák nélkül ? Hát gyógyszerek nélkül az biztos, hogy le lehet fogyni, mozgás nélkül egy kicsit nehezebben. Találtunk azonban egy érdekes módszert, ami Erdélyben a 90-es években nagy hírnévvel rendelkezett, aztán egyszerűen mintha elfelejtődött volna, talán nem volt elég exotikus, vagy nem volt eleget promoválva, hirdetve, ki tudja ?

Most azonban Magyarországon is elkezdték itt-ott-amott reklámozni, mi egy folyóíratban láttuk, s lehet mondani, egy kis csodát igér, a neve Magfitpro és ez egy mágnes alapú gyűrű, amivel fogyhatnak férfiak és nők is egyaránt.
Legalábbis nagyjából ezt állítják, akik e terméket reklámozzák.

Jól hangzik, de valójában mi is az, mit is jelent ez a magfitpro ?
Hogy is működik ?

A Magfitpro, a fentebb említett mágneses fülbevalótól eltérően, egy lábgyűrű ami a nagylábujjra csatolva akupresszúrás-mágnesterápiás hatást fejt ki, és segít a sulycsökkentésben.
Eddig, mi még ilyent nem láttunk, sem a magyarországi, sem az erdélyi fogyókúrás termékek piacán, pedig több száz ilyen terméket átvizsgáltunk eddig.

A termékleírás szerint, a magfitpro csökkenti az étvágyat, nincs mellékhatása, megszünteti az izületi fájdalmakat is.

Azt mondják nincs jojó (yo-yo) hatása sem, vagyis, nem hízol vissza a kúra után, ami egy kicsit hihetetlen, mert bármilyen diétát tartasz, és utána neki fogsz mindenféle kaját bezabálni, az az egy biztos, hogy visszahízol.

Hogy kell használni ezt a fogyókúrás gyűrűt ? Menyi ideig kell hordani ? És hova kell tenni a ?  A Magfitpro mágneses gyűrűt a nagylábujra kell felhúzni, naponta kb. 8 orán keresztül kell hordani.

Az érdekes ebben a gyűrűben az, hogy mozgás-járás közben a leghatékonyabb, tehát nyugodtan napközben hordható.

Éjjel alvás idejére, és amikor fürdünk, zuhanyozunk, le kell venni !

A gyűrű bátran mosható és tisztítható. Anyaga szilkion és egy 1100 Gauss erősségű mágnes.  Nincs ismert allergén hatása és mellékhatása sem.

Van-e ellenjavallata ? Igen, nem szabad használniuk a terhes nőknek és a szoptató anyáknak.

Mennyi ideig kell használni ? Egy pár gyűrű 25 napig használható.
(Ez azért kicsit érthetetlen, egy jó mágnes 100 év után is egy jó mágnes, de ki tudja... lehet valami tudományos magyarázata, csak mi nem találtunk semmit róla)

Mikor kezdesz fogyni vele ? Kb 2..3 hónap után lesz látvnyos a fogyás ezzel, állítólag :)


Mennyibe kerül és hol lehet megvenni ?

Egy doboz magrfitpro fogyasztógyűrű ára kb 5000 Ft. ami durván 1 hónapi kúrára lesz elég.

Ha több dobozt rendelsz, olcsóbban jössz ki és még a szállítás is ingyenes.

Megrendelhető a http://magfitpro.com/ honlapon.

Sajnos, a sok humbuk termék miatt, nem tudni már, kiben-miben lehet megbízni, és kiben nem, 5000 forintért, valószínű, senki sem fog reklamálni, ha működik, ha nem, dehát... kezdeményezni kell ugye, a bizalmat, minden kereskedővel, mindaddig, amíg rosszat bizonyít, hadd kezdeményezzük hát a bizalmat feléjük is, a kommentárokból - nem az ők honlapjukon, hanem itt nálunk, a blogon - valós személyek hozzászólásaiból, hamarosan kiderül, csakugyan jó-e vagy sem.

Használtad  már ezt a terméket ? Fogytál már le ezzel vagy más mágneses gyűrűkkel ? Igazán hatékony vagy csak reklám ez is az egész ?

Zavart-e hordás közben ? Várjuk a véleményeket, hozzászólásokat, tapasztalatokat, a cikk alatti kommentárdobozban :)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A kommentárokat / hozzászólásokat moderáljuk, általában pár percen belül.
Névtelen kommentárokat többet nem engedélyezhetünk, mert ha valakinek van tisztességes mondanivalója, akkor az nincs miért a névtelenség mögé bújva mondja azt ki !
:)

...

Népszerű bejegyzések