Keresés ebben a blogban

Lefery = az új ránctalanító csodakence ?

Milyen új arckrémek jelentek meg, amik segítenek a ráncok eltávolitásában ?

Létezik olyan kozmetikum, amivel el lehet tüntetni a ráncokat és az öregedés jeleit ? Van olyan készítmény, ami a nők és férfiak arcfiatalitásához egyaránt ajánlott ?

Ha azt szeretnéd elérni, hogy "letörölj" egy pár évet az arcodról, és újra fiatalossabban nézzél ki, akkor megpróbálhatod az új, sokat reklámozott, "Lefery" krémet. Ez megint egy "csodaszer", legalábbis annak van hirdetve, a termékleírása szerint. A teljes arckrém neve "Lefery Active Cell regeneration", amit ha lefordítunk angolból magyarra, szabad fordításban azt jelenti, hogy Lefery aktív sejt regenerálodási krém.

Na, de mire is jó, mire képes ez a krém ?
-azt irják róla, hogy már 10 napi használat után megjelenik a hatása, kezdenek elmúlni a mélyrancok, egészen biztos hogy hatásos kb. 1 hónap használat után
- ráncradír hatása van, majdnem elsimítja a nemkivánatos ráncvonalakat
- fiatalabbá, simábbá teszi arcbőrünket

- használható nők és ferfiak által egyaránt, arcbőr tipustól függetlenül
- helyettesíti a kínos szépségműtéti beavatkozásokat (ami nyugatabbra, amerikában stb., nagy divat), a botox injekciókat, és nincsenek azok a mellékhatásai sem, amelyek az illető beavatkozásokkal járnának

Bárki használhatja ? NEM ! Figyelem, NEM szabad egyáltalán gyerekek, tinik és fiatalok arcbőrére használni. Ez a krém csak felnőtt, már ráncos, vagy ráncosodó bőrre használható. Tehát, tinik, fiatal, ránctalan személyek, NE KENJÉK a bőrükre !

Mennyi az ára és hol kapható a Lefery arcbőrápoló, arcfiatalító ?

Elméletileg így néz ki
a Lefery csodakrém doboza.
A reklámban biztosan így néz ki
Magyarországon egy doboz kb 18900 Ft.
Megvásárolható az interneten,  ezen a weboldalon.

Nem tudjuk árulják-e egyáltalán kozmetikum boltokban, vagy a gyógyszertárakban. Nem egy olcsó kenőcs, de vajon meg éri a befektetést ?

Látván, hogy az illető honlap készítői is arra alapoznak, mint sajnos, sok más, sokat reklámozott "csodaszer" honlapjainak készítői, hogy a potenciális vásárlóik mind-mind butábbak mint ők, és nem fogják észrevenni, hogy az állítólagos "facebook valós vélemények" egyáltalán nem valósak az oldalukon, hanem csinálmányok, nehéz hinni egy csaló oldallal rendelkező eladó mondanivalójában, illetve termékében. Persze, engedtessék meg nekik, hátha csak véletlen az egész, és teljesen hatékony termékről van szó :)


Igazán hatékony vagy ez is csak egy kamu reklám? Ti mit szóltok hozzá ? Probálta már valaki ? Várjuk a kommentárokat és véleményeket a cikk alatti kommentárdobozban, vagy a facebook oldalunkon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A kommentárokat / hozzászólásokat moderáljuk, általában pár percen belül.
Névtelen kommentárokat többet nem engedélyezhetünk, mert ha valakinek van tisztességes mondanivalója, akkor az nincs miért a névtelenség mögé bújva mondja azt ki !
:)

...

Népszerű bejegyzések