Keresés ebben a blogban

Missy Elliot amerikai rapper / énekesnő 32 kilót fogyott le egy év alatt

Milyen fogyókúrával sikerült neki megszabadulni a felesleges kilóktól ? Mit csinált, hogy leadja a plusz súlyát ? A napokban megjelent egy pár hír az amerikai médiában, ahol példaképpen írtak róla, hogy milyen csodálatos változáson ment át.

Eredeti neve Mellissa Arnette Elliot, az énekes most 43 éves, művésznevén Missy Elliottként ismeretes, több rapper koreográfiájához, rendezőként, szervezőként is hozzájárult.

Mennyi időt tartott a fogyókúrája, és milyen diétát követett ? Egy év alatt sikerült neki ledobni a plust 32 kg-ot. Mivel Basedow / Graves betegségben szenved, ami miatt el volt hízva, orvosa tanácsára neki fogott a "nagy harcnak".

Missy Elliot amerikai rapper
példamutató fogyáson esett át, egy év alatt
32 kg túlsúlytól szabadult meg.
A kezelőorvosa azt mondta neki, ha nem változtat semit az életstílusán, és a testsulyán, hamarosan várhat egy szívinfarktusra. Ugyanakkor, azt is elmondta neki,  hogy ha lefogy, akkor még akár teljesen gyógyszermentes életet is élhet azután.

Ennek hallatára a sztár vette a bátorságot, és elkezdte a plusz kilókkal és a helytelen életmóddal, rossz étkezési szokásokkal való harcot.

Mit evett és milyen sporttevékenységet karolt fel ? Első sorban, teljesen lemondott a fast food (gyorsétkezde féle) kajákról, és neki fogott a napi menüjében inkább a következőket tenni: barna rízs, gyümölcs és sok zöldség, amaranth, quinoa, tapioca (manioca), kukorica, főtt-párolt vagy grillezet húsok.

Emellett, neki fogott mozogni, hetente bejárt a fitness terembe, ahol neki jól bevált a "spinning" óra, amelyen fittness biciklivel gyorsan kell pedálozni, utánna meg kis súlyokkal végzett több mozgást és rendszeresen sokat táncolt.

Milyen magas és most hány kilós ? Missy rap-énekesnő csak 157 cm magas, és most 2014 ben diéta után 57,2 kg. a súlya. Azelőtt, túlsulyos állapotában, a 89,2 kg-os sulypontot érte el, ami az ő magasságához, az egészségre veszélyes súly volt. Tisztelet az erőfeszítésért, a helyesebb életmódra való váltásért, az elért eredményekért.

Igazán megfiatalodott a fogyókúra után, sőt jobban néz ki, mind fiatalabb korábban, életerősebb, energikusabb lett.

Az itteni fotóban láthatjátok, hogyan nézett ki túlsulyosan, és hogy most milyen csinos soványan. Gratulálunk neki az elért eredményekért,  és reméljük, másokat is ösztönöz majd, hogy neki fogjanak lefogyni még akkor, is ha túl vannak a 40-es évkoron. Mert lefogyni, bármilyen korban lehet, csak ugye, akarni is kell...

Aki Missy Elliot rappert szeretné követni, annak a sztár twitter fiókja erre lehetőséget ad: https://twitter.com/MissyElliott

 Próbálkoztatok már hasonló életmódváltással ? Értetek el hasonló eredményt sportolással vagy egyéb módszerrel ? Ha igen, mivel ? Ha nem, miért nem  ? Várjuk a kommentárokat, tapasztalatokat, hozzászólásokat a cikk alatti kommentárdobozban, vagy a facebook lapunkon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A kommentárokat / hozzászólásokat moderáljuk, általában pár percen belül.
Névtelen kommentárokat többet nem engedélyezhetünk, mert ha valakinek van tisztességes mondanivalója, akkor az nincs miért a névtelenség mögé bújva mondja azt ki !
:)

...

Népszerű bejegyzések