Keresés ebben a blogban

Alginat Plus - megszabadít a plusz kilóktól ?

Mivel tudok minel hatékonyabban lefogyni ? Mit csináljak, hogy végre leadjam a túlsúlyom ? Ha ugy érzed, hogy a testsúlyod több, mint amennyi kellene legyen, a magasságodhoz képest, akkor rendszeres mozgás és helyes étkezés mellé kipróbálhatod a legújabb fogyókúrás terméket.

 A neve Alginát Plus és csak természetes alapanyagokból van készitve. De mit is tartalmaz és milyen hatása van a szervezetre?

 A termékleirás szerint ebben a termékben a fő összetevő az alginát, amit a barnamoszatból vonnak ki, a fogyasztószerek iparában úgy ismerik, mint csodálatos étvágycsökkentő szert. Emellett zöld kávét (zsírégető hatású, a benne levő sav miatt), zöld tea (helyreállítja a vércukor-és-a koleszterinszintet, antioxidáns hatása van), "acai berry" bogyók (plusz energiát adnak a diétázás közben és megakadályozzák a visszahízást), fahéj (ez miatt későbbre érzed éhesnek magad tőle, és kajálás közben hamarabb jóllakottnak érzed magad), "chia" vagy "kia" magok  (gazdag rostokban, fehérje és asványi anyagokban, lecsökkenti a "rossz" koleszterinszintet).

Hogyan kell szedni az Alginát kapszulát ? És meddig ?

Ajánlott naponta 2 alkalommal, 1 darabot bevenni, sok vízzel, mindig kajálás előtt. Szedhető addig, amíg elérjük a segítségével (is ?) az ideális testsúlyt.
Elméletileg így
néz ki a 60 kapszulás
alginát plusz "legújabb"
fogyasztószer

Van-e mellékhatása vagy ellenjavallata ? Mivel természetes alapanyagokból van készítve, elméletileg nem fejt ki semmilyen féle rossz hatást a szervezetre, illetve, a termékleírás szerint, nincs ellenjavallata.

Bárki használhatja, sőt szülés után is szedhetik a friss anyukák is (meglehet kérdezni azért az orvost is fogyasztás előtt, bíztos, ami biztos), szívbetegek, cukorbetegek, magas vérnyomással küzdők is.

Mi az ára az alginátnak és hol lehet megvenni ? Egy dobozban 60 kapszula van ami kb. 6400 Ft-ba kerül. Megvásárolható egyelőre a neten, az
eladó weboldalán. 

Nem tudjuk, kapható-e már a bioboltokban vagy a gyógyszertárakban, ez az információ az eladó honlapjáról nem derül ki, amely bioboltokban mi megkérdeztük, nem tudtak még róla.


Ki fogyott már le az Álginát plusszal ?  Igazán hatékony, vagy ez is csak a reklámozott "csodaszer" ? Várjuk véleményeiteket, tapasztalatokat, őszinte hozzászólásokat a cikk alatti kommentárdobozban, vagy több ezer tagos facebook oldalunkon. MINDEN civilizált kommentárt közzéteszünk, akkor is, ha cikkben leírtak ellen szólanak.

4 megjegyzés:

  1. hát érdekes amit olvastam , nem tudom én is biztam benne de 2 hete szedem semmi még 1 kg sem , miután beszedem fél óra mulva nagyon éhes vagyok , rengeteg teát iszok és semmi, nem kamú ez az Alginat plus???

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szedje szét a kapszulát hogy mi van benne. Mi szétszedtünk és fahéjas cukor íze van.

      Törlés
    2. Nagy átverés. Forgalmazó cég 2015 óta kényszer felszámolás alatt van. Kapszilák,pedig fahéjas porsukrot tartalmaznak.

      Törlés
  2. http://www.blogger.com/profile/00380679868684204622 @ildikó török: van akinek beválik, bevált, van akinek nem;

    VálaszTörlés

A kommentárokat / hozzászólásokat moderáljuk, általában pár percen belül.
Névtelen kommentárokat többet nem engedélyezhetünk, mert ha valakinek van tisztességes mondanivalója, akkor az nincs miért a névtelenség mögé bújva mondja azt ki !
:)

...

Népszerű bejegyzések