Keresés ebben a blogban

Fitneszgép amivel lapos és kocka hasad lehet. 5 min shaper

Fitness (fitnessz ? fitnesz ? kinek-hogy tetszik) gép amivel lapos és kocka hasad lehet.

Izmos és kocka hasra vágysz ? Hát igen, nagy részünk mind erre vágyik. Ha neki akarsz fogni edzeni otthon és keresel egy jó kondigépet amivel szépen átalakítsd a tested alkatát, akkor próbáld meg az új 5 mins( 5perc) Shaper fitneszgépet.



Biztos, hogy láttad a tv-ben reklámozva. Hogy miért erdemes ezzel edzeni? A termékleírás szerint ha naponta 5 percet használod, már akkor is hatása van. Persze első 2 hétben egy kicsit izomlázad lehet tőle, de utána amikor látod hogy kezdesz lefogyni és az izmaidat kezded érezni, már jobb kedvvel csinálod a gyakorlatokat.


Mik az előnyei ennek a kondigépnek? Első sorban könnyü használni, otthon is mozoghatsz vele bármikor, amikor szabad időd van, hatékony, megmozgatja és szépen kifeljleszti az izmaidat a has-, láb-, fenék- és a háti izmaidon !

Kicsi helyen elfér és könnyű hordozni.


Hogyan kell mozogni vele ? A Shape gép négy fokozaton használható: van egy kezdő (amivel mindenki kell kezdje a gyakorlatokat, nem jó egyből nagyobbra állítani !), egy középhaladó, haladó, és egy intenzív fokozata. Ezek mind nehézségi fokok !

A 5 mins shaperrel a gyakorlatokat egy bizonyos dőlésszögben kell végezni. A mozgások hasonlíitanak az ekeállás és a csipőemeléshez, amit a jógázók szoktak gyakorolni.

Ezzel a gépel tulajdonképpen a két gyakorlatot egyszerre kell csinálni, izometrikusan ! Nagyon érdekes és jól mezmozgatja a testünket ! Nagyon igénybe vesz, már az első próbánál, és percek múlva már érzed szó szoros értelmében, hogy a hasizmaidat használtad !


Mi az ára és hol lehet megvenni ?

Egy shapers fittgép kb 28000 Ft.

Az interneten mevásárolható például
ezen a weboldalon 

A fitneszgép súlya kb 12 kg, számitógépes kijelzővel kimutatja, hogy mennyit tornáztál, hány kalóriát égettél el, mennyi idő alat.

A csomagban egy utmutató is van, ami segít a gyakorlásban.

Bárki használhatja ? Van ellenjavallata ? Ha szívproblémáid vannak, vagy terhes vagy, először beszélj az orvosoddal, hogy tisztázd, szabad neked is edzeni ezzel a testfejlesztőgéppel vagy sem.

Nem szabad semmi képpen túlzásba vinni az edzést ezzel a kondigéppel sem, de ez egyébként természetesen érvényes minden más kondigépre, vagy végül is bármilyen testedzésre.

Ha érzed, hogy túlságosan elkezd verni a szived, szédülsz, rosszuléted - hányingered lett, megfájult a mellkasod vagy hirtelen nagy fájdalmat érzel, azonnal hagyd abba a tornászást és pihenj meg !

Ki vette már meg ezt a shapert ? Meg vagytok elégedve vele ? Igazán jó és hatékony ? Mennyit lehet vele fogyni ? Alakítottak vele a tesformátokon ? Küldejetek valami jó "kockahas" képeket, szívesen kitesszük, cikket írunk róla, promováljuk !

Várjuk véleményeiteket itt a blogon, a cikk alatti kommentárdobozban, vagy a facebook vagy google plusz oldalunkon. MINDEN civilizált kommentárt közzéteszünk, még akkor is, ha a cikkben bemutatott termék, vagy a cikkben leírtak ellen szól !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A kommentárokat / hozzászólásokat moderáljuk, általában pár percen belül.
Névtelen kommentárokat többet nem engedélyezhetünk, mert ha valakinek van tisztességes mondanivalója, akkor az nincs miért a névtelenség mögé bújva mondja azt ki !
:)

...

Népszerű bejegyzések