Keresés ebben a blogban

A Slimnatural segít a fogyásban?

Új fogyókúra kapszula jelent meg a piacon, legalábbis mi most fedeztük fel, a neve Slimnatural és mint oly sok másik fogyasztószer, csodákat igér. Sok hasonló termékről irtunk már itt a blogon, és rengeteg (kb 1000) hozzászólást hagytak a fogyasztók, érdeklődők a cikkjeink alatt (facebook kommentárdobozba)

Sokszor a fő oka ennek az, hogy olyan helyeken árulják ezeket a bogyókat, ahol nem lehet kommentálni vagy üzenetet hagyni az eladónak, ami eleve csökkenti a bizalmat a termék iránt,  itt a blogon viszont legalább megtudjuk beszélni vagy legalább véleményt irni ezekről a termékekről, és olvasóink is kifejezhetik véleményüket.



Lássuk tehát, mit is mondanak erről a legújab fogyasztószerről.

A termékleírás szerint ez a fogyasztó bogyó hatékonyan segít a:
- plusz kilóktól megszabadulni.
- leégetni a zsírrétegeket a hasról (pocakról :) igy székelyesen mondva), a derék környékéről és a csipő kőrüli részről (megszabadít a természetes úszógumitól ).
S még amit fontos megemlíteni, az az, hogy állítólag megakadályozza az állandó nassolási, rágcsálási vágyat , kevesebb eledellel megelégszik a szervezet a kúra alatt, miatt
- feltölt energiával és segít hamarabb elégetni a plusz kalóriákat
- kipucolja a szervezetből a toxinokat.

Miből van a Slimnatural készitve ? Mit tartalmaz ez a slim naturál kapszula ? Az összetevők közé sorolható a zöld tea, az acay berry bogyó, rasberry keton (málnából kivont ketonsav), borsmenta, citrus aurantiun kivonat (keserü narancs)
Elméletileg így néz ki a Slimnatural
fogyasztószer doboza

Hány darabot kell bevenni naponta a Slimnatural-ból ? Hogyan kell szedni? És mennyi ideig ?

Minden nap  kb egy fél orával kajálás elött, egy nagy pohár vízzel, be kell venni 2 darabot.

A kapszulák lágyzselatin formában vannak. Az eladó állítása szerint, miután sikerült már lefogyni, tehát a kúra után, minden héten egyszer elég, ha be veszel 2-3 bogyót a testsúly megőrzéséért. Naponta sok vizet, és lehetőleg teákat kell fogyasztani. És persze, hogy a fogyás sikeres legyen, nagyon fontos a testi mozgás és a helyes étkezés !

Hol kapható és mennyibe kerül ? Egy doboz ára kb 3900 Ft. Egy dobozban 60 tabletta vagy kapszula van.

Az interneten meg lehet rendelni ezen a weboldalon

Hadd mondjuk el azt is, hogy sok hasonló fogyasztószerrel ellentétben, KI VAN TÉVE A CÉG összes elérhetősége az eladó oldalára, és valós kapcsolatfelvételi lehetőséget nyújt, tehát, már ez miatt hihetőbb, megbízhatóbb terméknek tűnik, mint sok piacon lévő társa vagy vetélytársa.

Nem tudjuk, árulják-e bioboltoban vagy gyógyszertárakban, esetleg ha valaki tud erről infórmációt, írjon és mi közzétesszük.

Használta már valaki ? Sikerers volt a lefogyás? Mennyi idő alatt? Várjuk válaszaitokát és véleményeiteket itt a blogon vagy a FB oldalunkon.
...

Népszerű bejegyzések