Keresés ebben a blogban

Chilliburner új fogyókúrás étrendkiegészítő

Le szeretnék fogyni pár kilót, mivel kezdjem? Ha ülőmunkát végzel és elég keveset mozogsz, akkor ahhoz, hogy sikerüljön a testsúlycsökkentés, kell csinálj egy jó pár változtatást az  életstilusodban.

Tudjuk, milyen nehéz, hiszen mi is probáltunk már megszabadulni a zsirpárnáktól, tehát ne félj, nem vagy egyedül ebben az oriási harcban !

Az első lépés az lenne, hogy naponta sportolj egy kicsit, az elején bár csak pár percet is, és ahogy erősödsz, ugy több időt szánj rá. Utána meg az eledelekből is diétásabbat kell fogyasztani. S nem utolsó sorban, ezek mellé válassz valamilyen fogyókúrás étrendkiegészitőt, ami segít a kilók ledobásában (SEGÍT, nem egyedül a "pasztilla" vagy kapszulla fogyaszt, a "bogyó" csak elősegíti a fogyást, reklámjától függetlenül).
Elméletileg így néz ki a Chilli Burner doboza

Itt van például a Chilliburner nevezetű tabletta. A magyarországi piacon csak nemrég kapható, sok más országban azonban, nagyon bevált termék.

A terméktájékoztató szerint ez a termék hozzájárul a zsirrétegek felbontásához csökkenti az étvágyat, felgyorsítja az emésztést és a bélrendszert helyreállítja a bennelevő inulin (számos növényben megtalálható, természetes cukorképzetek  [poliszacharidok ] )  segitségével. Állításuk szerint három az egyben, hármas hatása van a fogyókúrázásban. Turbo módon elégeti a zsírokat testünkben, megállítja a túlzott étvágyat, és felgyorsítja az anyagcserét szervezetünkben.

Mit tartalmaz a chilliburner ? (magyarul kiejtve, csilibörner) A következő alapanyagok vannak benne: a fő a chilli paprikábol kivont kapszaicin, amely úgy van előállítva, hogy segít lefogyni, de nem ártalmas a szervezetre. Tehát nem mar és nem is irritálja az emésztőrendszert, ha az adagolási javaslatot betartod ! Annyira hatékony, hogy még azok a személyek is fogyaszthatják, akik egyébként nem bírják enni a csípős termékeket. Ezt az erős zsírégető hatást az ugyancsak tartalmazott zöld tea is fokozza. És az inulin pedig védi az emésztőrendszert és elősegíti az emésztést.

A Chilliburner terméket Csehországban gyártották, és most Magyarországon is kapható.

Hogyan kell szedni ? Hány darabot naponta és mennyi ideig ? A termék csak felnőtteknek ajánlott, tehát gyerekeknek semmi képpen nem szabad szedniük !

(S itt zárójelként, jó megjegyezni ugye, hogy attól, hogy Hollywood és az onnan származó salakok [filmek ?] úgy állítják be a dolgokat, hogy egy tizenhatéves lány vagy fiú az lehet úriember vagy "dáma", attól a magyar ember számára, 20 évesen még biza, eléggé gyerek az ember :)  )

Mindig reggelizés elött kell bevenni 1 db. Chili Burner-t,  egy nagy pohár vízzel. Ha nem sikerült reggel enni, akkor ebéd előtt kell bevenni, az útmutatás szerint, tehát, étkezés nélkül semmiképpen nem szabad szedni !

És legalább 1-2 hónapig érdemes tartani egy kurát vele, addig, amig elérjük az ideális testsúlyt segítségével is.

Van-e ellenjavallata, mellékhatása ? A Chilliburnert nem használhatják a terhes nők és a szoptatós anyukák. A termék nem okoz hasmenést, de akinek allergiája van a csípős paprikára, az mellőzze fogyasztását !  Semmi képpen NE vegyen be többet belőle naponta abban a reményben, hogy hamarabb lefogy, mert ez termék erős, és túladagolása károsíthatja a szervezetet !

Mennyibe kerül ez a kapszaicines kapszula, és hol lehet kapni ? Egy Chiliburner doboz ára kb  6000 Ft. Van benne 30 darab, amely elegendő 1 hónapra.

Persze ha többet veszel, akciós áron veheted meg, tehát olcsóbban jössz ki vele. Egyelőre úgy tűnik, csak online lehet megvenni, EZEN A weboldalon, viszont, az miatt, hogy a honlapon minden tisztességes kapcsolatfelvételi adat fel van tűntetve, ( mint pl. az, hogy az Akvarius Meg Kft cég forgalmazza, székhelye, kapcsolatfenntartó személy neve, stb.), megbízhatóbbá teszi, mint sok más hasonló terméket.

Ki használta már ezt a tablettát ? Mennyi idő alatt  és hány kilótól sikerült segítségével megszabadulni ? Hogyan éreztétek magatokat a fogyókurázás alatt ? Hatékony termék ? Várjuk a véleményeket, észrevételeket, tapasztalatokat a cikk alatti kommentárdobozban, vagy facebook és google plus oldalainkon. MINDEN civilizált kommentárt jóváhagyunk, még akkor is, ha a cikkekben bemutatott termék vagy a cikbben levő állításaink ellen szól.