Keresés ebben a blogban

Fogyni szeretnél ? Probáld meg a Herbamed Karcsúsító Teát


Hamarosan itt a nyár. Gondolom sokan szeretnétek fürdőruhában csinosak lenni.

Ezért ha már neki fogtatok fogyókúrázni (vagy még nem ?), akkor ideje megismerkedni ezzel a gyógynövényekből készült teával amely segíthet megszabadulni a fölösleges, plusz kilóktól.

A neve Karcsúsító Tea és a közismert Herbamed készíti.


Mit tartalmaz ez a fogyókúrás tea ? A karcsúsitó teában vadon termő bükki gyógynövény részek vannak. Összetevői: málnalevél, körömvirág, aranyvessző (lat. Solidago ~), májusi rózsa, kutyabenge kéreg (lat. Frangula Alnus  ~).
Mindegyik összetevőnek külön is holisztikus terápiákban, naturista kezelésekben ismeretes múltja van, összetetten, azonban, természetesen, jótékony hatásuk megsokszorozódik

Hogyan kell használni ? Mennyit kell inni ebből a teábol, és mennyi ideig ?
És hogyan kell elkésziteni ?

Naponta egy alkalommal kell csinálni egy adagot. Egy csészébe tegyünk egy kis evőkanállal a teafüvekből, és töltsünk rá kb 2,5 dl forró vizet.

Negyed orán át áztatjuk, majd leszűrjük. Az elkészített teábol felét reggel, éhgyomorra kell elfogyasztani, másik felét pedig délután 3-ig oráig lassan elkortyolgatva kell meginni.

Bárki használhatja ? Milyen hatása van a szervezetre ?

A termékleírás szerint a karcsusitó tea segít a fáradtság enyhítésében is, puffadás kezelésében, étvágy csökkentő és fogyasztó hatása van.

Vannak ismert ellenjavallatai ?

Ezt a fogyasztó / karcsusitó teát nem szabad használják azok a személyek, akik Crohn betegségben, bélgyulladásban, vastagbél gyulladásban szenvednek.

Mi az ára és hol lehet kapni ? Egy doboz Karcsúsitó Tea kb 1300 Ft. Meg lehet venni például ezen a weboldalon

Használta már valaki ? Hány kilót lehet, sikerült fogyni ezzel a teával ? Hamar lesz látszatos hatása ?
Várjuk az észrevételeket, objektív véleményeket, tapasztalatokat, a cikk alatti kommentárdobozban, vagy a Facebook és Google Plusz oldalainkon.

...

Népszerű bejegyzések