Keresés ebben a blogban

Velvepil Hair Removal - az új, fájdalommentes szőrtelenítés

Ki szeretne megszabadulni a testszőrzettől hatékonyan?

Minden nő tudja, milyen kellemetlen és milyen fájdalmas érzés gyantázással megszabadulni a szőrzettől, főleg a lábakról és az érzékenyebb helyekről.

Sokszor a borotválással is lehet hirtelen megoldást alkalmazni, de ennek vannak utóhatásai is, még akkor is, ha a állítólag pontosan erre a célra való borotva volt. (piros bőr, apró pattanásos kiütések, égés érzés, stb.)

A napokban felfdeztünk egy terméket, ami lehetséges megoldást biztosít erre a gyakori gondra. A neve Velvepil Hair Remover és Amerikábol származik.

A termékleírás szerint még a sok pénzbe kerülő, lézeres szörtelenítő kezeléseket is helyettesíti.
Így néz ki a termék egyik fotója
az eladó honlapján.
Velvepil Hair Removal

- gyors és hatékony szőrtelenítő, könnyen használható eszköz
- segít megszabadulni a szőrzettől a lábakról, kezekről, az arcról, intim részeken (bikini vonal), hónalj részeken is
- ferfiak is használhatják, ha például meg akarnak szabadulni a hátszőrzettől vagy a gyakori mellkas szőrzettől

Hogyan kell használni a Velvepil Hair Removert ?

A terméket, amely mikrokristályokat tartalmaz, a bőrfelületen, ahonnan meg akarjuk szüntetni a plusz szőrzetet, kis területeken körbemasszirozzuk, az óramutató irányában pár másodpercig, utána meg visszafele irányuló mozdulatokkal. A termékbemutató szerint teljesen fájdalommentes megoldás, nincs mellékhatása, és a börfelületet simán és puhán hagyja, sőt, a szőrzet utólagos visszanövését is késlelteti.

Mennyi a Velvepil szörtelenítő ára ? És hol lehet kapni ?

Egy csomag kb 7000 Ft ba kerül. Egyelőre csak az interneten kapható, a boltokban nem lehet megvenni.

Ezen a weboldalon találtahó megrendelésre.


Egy csomagban van  5 db kisméretü kristályos korong, amelyeket az érzékeny részekre kell használni a test felületén, 1 rezgő készülék, 5 db nagyméretű kristályos korong, amit a nagyobb vagy kevésbé érzékeny felületekre lehet használni, 2db szilikonból való aplikátor, s ezekkel állítólag kényelmesen és fájdalommentesen lehet szőrteleníteni még a kényesebb testrészeket is.

Ki használta már? Mi a véleményetek meg éri a befektetést? Tényleg olyan jó termék, vagy sem ?

Várjuk kommentárjaitokat itt a blogon, a cikk alatti kommentárdobozban, vagy a Facebook, Google+, Twitter oldalainkon. Bármilyen civilizált kommentárt közzéteszünk, még akkor is, ha az általunk bemutatott termékek ellen, vagy az általunk a cikkekben leírtak ellen van valami mondanivalója !

...

Népszerű bejegyzések