Keresés ebben a blogban

Gisele Bundchen hires modell diétája

A napokban Gisele Bundchen, híres modell a divatbemutató Victoria's Secrets-be,  nyilvánossá tette a napi étrendjét, amivel fenntarja a csodálatos alakját.

A táplálkozási szakértők nem nézik jó szemmel ezt a diétát, hiszen Gisele napi étrendjéből ki vannak tiltva egész ételcsoportok.

De mit eszik ez a csodálatos alakú nő ? Vagy mit nem eszik ahhoz, hogy ilyen csodálatos testalkata legyen ?

Gisele csak biozöldségeket fogyaszt, eszik marha húst is, (de csak olyant ami tiszta fűvel táplált állatból származik), ruca húst, kevés csirkehúst, s a halfélékből inkább a lazac van a menüjében.

Nem eszik egyáltalán paradicsomot, paprikát, gombát, vinettát. Nem fogyaszt csokoládét, kávét, semmi féle tejterméket, vagy fehér búza lisztet (tehát semmi sütemény, tészta, pizza, perec, stb) és nem fogyaszt egyáltalán cukrot.

Nehéz étrend, tehát vigyázni kell, ez az életstilús nem talál akárkinek, főleg ha más az életmódod és az egészségi álapotod.

Gisele minding pontos orákban eszik, az étrendje 80%-a gyümölcs és zöldség, és csak 20%-a protein. A modell diétája kalória szegény, amit ha az ember túlzásba visz, károsíthatja a saját egészségét.

Milyen magas Gisele Bundchen ? Hány éves és hány kilós ? Gisele 35 éves, 1980-ban született, július 20-án. A magassága 1.80 cm és a súlya kb 57 kg.
Testméretei állítólag 89cm/58,5cm/89cm.

Ki probálta már meg ezt a fogyókurás módszert ? Próbálkozatok már hasonló diétával ? S milyen eredménnyel ?


Várjuk kommentárjaitokat itt a blogon, a cikk alatti kommentárdobozban, vagy a Facebook, Google+, Twitter oldalainkon. Bármilyen civilizált kommentárt közzéteszünk, még akkor is, ha az általunk bemutatott termékek ellen, vagy az általunk a cikkekben leírtak ellen van valami mondanivalója !