Keresés ebben a blogban

Complete Slim - egy új termék túlsúly és narancsbőr kezelésére, vércukorszint csökkentésre

Keresel egy megoldást a túlsúlyra ? Szeretnél lefogyni és megszabadulni a narancsbőrtől ?

Hogyan lehet könnyen és gyorsan megszabadulni a narancsbörtől ? A derékra rakódott "úszógumiktól" akarsz megszabadulni ?

Vagy csak a vércukorszinted szeretnéd csökkenteni ?
Vagy az orvosod szerint, fennál a steatosis (májzsírosodás) veszélye ?

Akkor érdmes felfigyelned erre a termékre, aminek a neve Complete Slim.

A termékleírás szerint ez egy különleges termék, ami hozzájárul a fogyáshoz, a narancsbőr eltüntetéséhez, és segít ödéma ellen is !

Használható májproblémákra (pl. steatosis - zsírfelszaporodás a májsejtekben, a máj elzsírosodása), magas koleszterinszintre , nagy mennyiségü zsírszövet elolvasztása érdekében

Mit tartalmaz a CompleteSlim ? Ez a fogyókúra bogyó a következő összetevőkből áll : Palástfű (latin neve Alchemilla Vulgaris), Boróka (lat. Juniperus Communis), Gurmar vagy Gurmár (lat. Gymnema Sylvestre), Bodza (lat. Sambucus nigra), Zöldtea (lat. Camellia Sinensis).

És ezeknek az alapanyagoknak milyen hatásuk van a szervezetre ?

A Palástfű serkenti az anyagcserét, felgyorsítja a zsírégetést, a zöldtea, az igazi elixir a csodálatos alak megtartásának érdekében, méregtelenitő, fiatalító, leolvasztja a lerakódott zsírrétegeket, megelőzi a magas koleszterinszint okozta szívbetegségek kialakulását.
Complete Slim fogyasztókapszula doboza
Complete Slim - fogyasztószer, vércukorszint
csökkentő, állítólag májzsírosodás (steatosis)
ellen is sikerrel használható

A bodza harcol a túlsúlyosság ellen, vízhajtó hatású, csökkenti az étvágyat és felgyorsítja az emésztést, és az anyagcserét általában.

A boróka méregtelenítő és zsírégető hatású. A gurmár egyensúljozza a hasnyálmirigy mükődését, a vérzsír és a vércukor szintet, ősidők óta ismert a cukorellenes hatásáról, a puszta levelének a rágása is eltűnteti a cukor édes ízét, nagyon erős vércukorszint csökkentő

Hogyan kell használni a Complete Slim-et ?

Hány darabot kell bevenni ? És mikor ?

Felnőttek és 14 éven felüli tinédzserek, naponta 2 kapszulát, 3 alkalommal kell bevegyenek.

Javasolt a kapszulákat kibontani, és a porát a nyelv alat tartani 5-10 percig, majd vízzel lenyelni, de ha nagyon kellemetlen az íze első bevétel alkalmával, le lehet természetesen, a kibontatlan kapszulákat is nyelni.

 Egy teljes fogyókúra ezzel a termékkel, 3 hónapig kellene tartson.

Mi az ára ?
Mennyibe kerül, hol kapható, és mennyi ideig kell szedni a Complete Slim kapszulákat ?
Valójában, a rákölthető összeg fogja meghatározni !

Egy doboz ára 30 Euro, ami durván 9300 Ft.

Egy nagyob adag vásárlása esetén  3+1 ingyenes jön,  a végösszeg 90 euro - ami durván 28000 Ft körül van. A teljes 3 hónapra elegendő adag, ami tartalmaz 6 + 3 ingyenes CompleteSlim dobozt, kb 180 Euro, illetve 56000 Ft.

Megvásárolható online ezen a weboldalon

Várjuk az észrevételeket, tapasztalatokat, érdekes hozzászólásokat a cikk alatti kommentárdobozban, vagy szociális média oldalainkon (facebook, google plusz, twitter)
Minden civilizált hozzászólást közzéteszünk, még akkor is, ha a cikkben írottakkal, vagy a bemutatott termékkel nem ért egyet !

...

Népszerű bejegyzések