Keresés ebben a blogban

Winter dimatrex zsírmágnes tabletta

A Winter dimatrex zsírmágnes tabletta leírása:

Hogyan segít ? A DIMATREX tablettában szabadalommal védett "KITOSAN ULTRA FAST" nevű növényi kivonat található, ami a szervezetben a táplálékkal bevitt zsírokat megköti, ennek köszönhetően segít gyorsan csökkenteni a testsúlyt, mert a szervezet a "saját készletéhez" kell, hogy nyúljon, ha energiára van szüksége, és nem újabb bevitellel fogja pótolni.

Hogyan kell szedni a Dimatrex tabbletát ? Adagolás: Naponta 2x2 tabletta, a két fő étkezés előtt, bő vízzel, így segítve a rostok megdagadását, megduzzadását.

A Dimatrex kapszulai hatásai között megemlítjük azt is, hogy javítja az emésztést és segít eltüntetni a felesleges, felhalmozódott vizeket, így vízhajtó hatású is. A szabadalmazott KITOSAN ULTRA FAST esteében, a hagyományos "standard kitosan" - hoz képest a zsírmegkötő folyamat gyorsasága 1 óráról 1 percre csökkent !

Nem szükséges kúraszerűen alkalmazni. Kitűnő segítség, amikor az ember a fogyókúra során egyszer-egyszer elcsábul (ünnepek alatt, hivatalos vacsorákon) és a többlet eledel, csemege, stb. elfogyasztására való hajlamnak engedne enélkül.


Kinek segít? Elsősorban SZÉNHIDRÁTFÜGGŐKNEK ! Azoknak akik nem tudnak, nem mindig tudnak vagy nem is akarnak étrendjükre kellőképpen odafigyelni, a rendszeres nassolással küzdőknek.

Mit tartalmaz a Winter dimatrex zsírmágnes tabletta?
Hatóanyagok : Akác rostok, Faseolamin, a fehérbab (babhüvely) hatóanyaga. Zsírraktározást csökkentő hatású. Cukorbetegségnél is nagyon segít ezért a cukorbetegséggel küzdők között is ismert ! Balzsamkörte, Mirha (guggulfa), Nyírfa, Gyömbér, Bioperin, Króm-polinikotin.

Mennyibe kerül a Winter dimatrex zsírmágnes tabletta, mi a Dimatrex tabletta ára? A 60 gramos kiszerelést kb. 7910 forintért lehet megvenni. Hol tudok rendelni, vásárolni Winter dimatrex zsírmágnes tablettát?

Meg lehet rendelni a www.bioszallito.hu weboldalon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A kommentárokat / hozzászólásokat moderáljuk, általában pár percen belül.
Névtelen kommentárokat többet nem engedélyezhetünk, mert ha valakinek van tisztességes mondanivalója, akkor az nincs miért a névtelenség mögé bújva mondja azt ki !
:)