Keresés ebben a blogban

Soha nem sütöttem jobb kenyeret! Liszt, élesztő és tojás szódabikarbóna nélkül

 Soha nem sütöttem jobb kenyeret! Liszt, élesztő és tojás szódabikarbóna nélkül  


Hogyan kell készíteni ezt a finom kenyeret 🍞 ??
 Itt a recept 
HOZZÁVALÓK (1 csésze = 250 ml):
- 1½ csésze zabpehely.
- 1½ csésze víz.
- 1 csésze napraforgómag.
- 1/2 csésze mogyoró.
- 1/2 csésze lenmag.

- 4 evőkanál zabkorpa (vagy más).
- 3 evőkanál növényi olaj.
- 3/4 teáskanál só (vagy ízlés szerint).
- 1 evőkanál csicsóka szirup (vagy 5-6 csepp folyékony stevia).

Fedjük le és hagyjuk állni nyolc órán át. Szükséges, hogy az összes víz felszívódjon, és a kenyérmassza megduzzad.
180°C-os sütőben 60-70 percig sütjük.
Itt a recept a videoban



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A kommentárokat / hozzászólásokat moderáljuk, általában pár percen belül.
Névtelen kommentárokat többet nem engedélyezhetünk, mert ha valakinek van tisztességes mondanivalója, akkor az nincs miért a névtelenség mögé bújva mondja azt ki !
:)

...

Népszerű bejegyzések