Keresés ebben a blogban

Keverd össze a citromot babérlevéllel, hálás leszek ezért a receptért

Mai receptünkben egy természetes megoldást mutatunk be az immunrendszer erősítésére, a légúti megbetegedések megelőzésére, a szervezet rossz koleszterin szintjének csökkentésére. 

Segít felgyorsítani az anyagcserét, hozzájárul a fogyáshoz és a felesleges kilók eltávolításához. 

Ehhez a recepthez szükséges hozzávalók -

- 1 citrom 🍋

 - 6 babérlevél 



Tudtad hogy?? A citrom C-vitamint és antioxidánsokat tartalmaz, és erősíti az immunrendszert a megfázás és az influenza ellen.

 A citrom segít a fogyásban, segít a szervezet méregtelenítésében, antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, és segíti az emésztést.

 A citrom megakadályozza a vesekő képződését azáltal, hogy növeli a citromsav szintjét a húgyúti rendszerben. 

Ideális torokfájás esetén is.

 Előkészítési módja: A citromot szóda-bikarbonátos vízben alaposan megmossuk. 


Jól le öblítsuk bő vízzel. Vágjuk ketté a citromot és facsarjuk ki a citrom levét 🍋. 


A héját apró kockákra vágjuk. Vegyünk 6 darab babérlevelet. Ez a kombináció egy elixír, amely erős antivirális és antibakteriális hatással rendelkezik. Tegyünk 700 ml vizet egy edénybe, majd adjuk hozzá a 2 hozzávalót. 10 percig forraljuk majd hagyjuk kihűlni. 

Szűrjük egy befőttes üvegbe, és adjuk hozzá a citromlevet. Zárjuk le a légmentesen záródó üveget. Hűtőben 3 napig eltartható. 


Hogyan fogyasztható?? Igyunk meg ebből a készítményből 180 ml-t egy kis csészében minden reggel reggeli előtt egy héten keresztül.


 A babérlevél fontos vitaminforrás, mint például az A-, C-, B6-vitamin. Ásványi anyagokat is tartalmaznak, például vasat.


 A babérlevél segít enyhíteni a cukorbetegség okozta tüneteket, csökkenti a vércukorszintet, javítja az inzulin működését, hozzájárul a glükóz anyagcseréhez, csökkenti a rossz koleszterin szintjét. A babérlevél linaloolt tartalmaz, egy olyan anyagot, amely segít csökkenteni a stressz szintjét a szervezetben.


Hozzájárul a megnyugtatáshoz, ellazuláshoz és segít megszüntetni az álmatlanságot. Megszünteti a gyulladást a szervezetben.


 Segít megszüntetni az ízületi fájdalmakat. Segíti a szívet. Erőteljesen segít légúti problémáknál, segít a váladék és a veszélyes baktériumok eltávolításában megfázás, influenza stb. esetén. 

Tetszik ez a recept??? Ozd meg a barátaiddal pa Facebook on is vagy  a Tiktok on.


A videó receptje itt nézhető meg



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A kommentárokat / hozzászólásokat moderáljuk, általában pár percen belül.
Névtelen kommentárokat többet nem engedélyezhetünk, mert ha valakinek van tisztességes mondanivalója, akkor az nincs miért a névtelenség mögé bújva mondja azt ki !
:)

...

Népszerű bejegyzések